İzmir ve Manisa'da Teröre Tepki Eylemleri - Son Dakika
Yerel

İzmir ve Manisa'da Teröre Tepki Eylemleri

MANİSA/ İzmir ve Manisa'daki bazı sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri terör olaylarını kınadı.

26.08.2015 21:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MANİSA/ İzmir ve Manisa'daki bazı sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri terör olaylarını kınadı.

Manisa'da CHP Manisa İl Kadın Kolları üyesi bir grup, "Analar ağlamasın" sloganıyla Manolya Meydanı'nda toplandı. Ellerinde "Analar ağlamasın", "Türk-Kürt kardeştir" gibi ifadelerin yer aldığı dövizleri taşıyan grup, slogan atarak terör olaylarına tepki gösterdi.

CHP Manisa Kadın Kolları Başkanı Fadime Özçakır, TBMM'nin terörün araştırılması ve gerekli önlemlerin alınması için toplanması gerektiğini savunarak, "Hiçbir seçim, hiçbir oy, hiçbir koltuk, hiçbir iktidar tek bir insanın canından, tek bir annenin gözyaşından daha değerli değildir" dedi.

Terörün her türlüsünü lanetlediklerini ifade eden Özçakır, "Demokratik siyaset hakkını kullanan halkımızın seçim zaferini kana bulayan güçleri lanetliyor ve kınıyoruz. Halkımıza reva görülen katliamlara canımız pahasına karşı duracağımızı ve tutum sahibi olacağımı belirtiyoruz" diye konuştu.

Kadınların eylemine CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve Samsun Milletvekili Hayati Tekin de destek verdi.

ADD Urla Şubesi'nde teröre tepki

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) üyesi bir grup, İzmir'in Urla ilçesinde, terör saldırılarına tepki gösterdi.

Urla Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen ADD Urla Şubesi üyesi grup, ellerindeki "Şehitlerimizi saygıyla anıyoruz" ve "Teröre hayır" pankartlarını açarak, bir süre slogan attı.

Daha sonra grup adına basın açıklamasını okuyan ADD Urla Şube Başkanı Hüseyin Günyel, PKK terör örgütünün saldırılarını bir an önce saldırması gerektiğini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir ve Manisa'da Teröre Tepki Eylemleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement