İzmir Polisinden Uyuşturucu Tacirlerine Darbe - Son Dakika
Güncel

İzmir Polisinden Uyuşturucu Tacirlerine Darbe

İzmir Polisinden Uyuşturucu Tacirlerine Darbe

İzmir polisi, sokakta uyuşturucu satışı yapan şahıslara yönelik operasyonlarda 4 gün içerisinde, bir kilo 720 gram eroin, 12 kilo 697 gram esrar ve çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirirken, yakalanan 12 kişiden 10’u tutuklandı.

25.11.2014 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir polisi, sokakta uyuşturucu satışı yapan şahıslara yönelik operasyonlarda 4 gün içerisinde, bir kilo 720 gram eroin, 12 kilo 697 gram esrar ve çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirirken, yakalanan 12 kişiden 10'u tutuklandı.

İzmir Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokaklarda uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma başlattı. Polis, dört gün üst üste yaptığı operasyonlarla uyuşturucu tacirlerine göz açtırmadı. İlk operasyon geçen hafta Pazartesi günü, Karşıyaka ilçesinde M.T. ve Ü.B.'nin bulunduğu eve operasyon düzenledi. Yapılan aramada 589 gram esrar ve 1 hassas terazi bulundu. Karabağlar'da bulunan M.O. ve C.K.'nın evine baskın yapan polis, aramada 7.40 gram esrar ile mavi ve beyaz renklerde 11 uyuşturucu hap ele geçirdi. Emniyetteki işlemlerinin ardından M.T., M.O.,Ü.B. ve C.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

EVLERE BASKIN

Narkotik ekipleri bir gün sonra, Bornova ilçesinde U.D. ve D.K.'nın evine baskın düzenledi. Evde yapılan aramada 95 gram esrar ile 20 uyuşturucu hap ele geçirildi. Çarşamba günü Konak ilçesinde, M.P., E.P. ve S.Ö.'yü durduran polis, şüphelilerin üzerinde yaptığı aramada satışa hazır 45 gram esrar ile uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen bin 420 TL para ele geçirildi. Aynı gün Bayraklı ilçesinde, Ş.S.Y.'nin evine operasyon yapan ekipler, 20 gram esrar, satışa hazır 134 meşe esrar ve kalaşnikof marka uzun namlulu tüfeğe ait bir şarjör ile 3 dolu fişek buldu. Emniyetteki işlemlerin ardından mahkemeye sevk edilen E.P. ve S.Ö. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, D.K., U.D. ve Ş.S.Y. ile M.P. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

OTOMOBİLDE 11 KİLO ESRAR

Polis, Perşembe günü Konak ilçesinde T.A.'nın evinde 3 paket halinde 1 kilo 720 gram eroin ele geçirirken, aynı gün Bornova ilçesinde durdurduğu C.İ.'nin otomobilinde 8 paket halinde 11 kilo 940 gram esrar ele geçirdi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen T.A. ve C.İ., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir Polisinden Uyuşturucu Tacirlerine Darbe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık
    01:57 Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık

    Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar, Fenerbahçe ile oynadıkları zorlu maçta dayanma güçlerini sonuna kadar kullandıklarını belirterek, penaltı atışlarına kalmasının futbolcuların becerisine bağlı olduğunu söyledi. Mendilibar ayrıca, Avrupa kupalarında yarı finale kalmanın kendisini şanslı hissettirdiğini ve penaltılara bakmadığını ifade etti.

  • Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar
    01:09 Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar

    Epic Games Store, her hafta ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Bu hafta ise strateji ve macera türündeki The Big Con ve Town of Salem 2 oyunları ücretsiz olarak sunulacak. Town of Salem 2, arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir sosyal dedektiflik yapımı olarak öne çıkıyor. The Big Con ise Ali isimli bir karakterin hikayesini anlatıyor. Oyunları ücretsiz olarak almak için Epic Games Store'un web sitesine veya masaüstü uygulamasına giriş yapmanız yeterli.

  • Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri
    01:09 Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri

    Tecno, Camon 30 serisinin yeni modeli olan Camon 30 Premier 5G'yi piyasaya sürdü. Camon 30 Premier, şık tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor. 6,77 inç LTPO AMOLED ekran, 120Hz yenileme hızı, 50 Megapiksel selfie kamerası, MediaTek Dimensity 8200 işlemci, 12GB RAM, 512GB depolama alanı, 5000 mAh pil ve 70W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, silver ve black renk seçenekleri ile sunulacak.


Advertisement