İzmir - MHP İzmir'de Bayramlaşma - Son Dakika
Güncel

İzmir - MHP İzmir'de Bayramlaşma

İzmir - MHP İzmir\'de Bayramlaşma

MHP İzmir'de bayramlaşma MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Teşkilatı'nda düzenlenen törenle çok sayıda partili, İl Başkanı Necat Karataş ve milletvekilleri bayramlaştı.

19.07.2015 04:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP İzmir'de bayramlaşma

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Teşkilatı'nda düzenlenen törenle çok sayıda partili, İl Başkanı Necat Karataş ve milletvekilleri bayramlaştı.

MHP İzmir İl Başkanlığı'nda, Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene, MHP İl Başkanı Necat Karataş, MHP İzmir milletvekilleri Aslan Savaşan ve Murat Koç ile çok sayıda partili katıldı. Partililerin ilgisi nedeniyle salon dolarken, bazı partililer salon dışında kaldı. İl Başkanı Karataş, Müslüman ve Türk dünyasında yaşanan olumsuzların biran önce son bulmasını temenni ettiğini belirtti. 2011'deki seçimlere göre 2015'te MHP'nin İzmir'deki oylarını arttırdığını belirten Savaşan da, seçim sonuçlarını çok iyi değerlendirip eksikliklerini gidereceklerini söyledi. Partinin bir diğer milletvekili Koç ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüklendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hükümetin kurulmasını istemediğini savunan Koç, "Hükümetin kurulmaması önündeki engel Cumhurbaşkanı'dır, kendisi hükümetin kurulmasını istememektedir. Türkiye'nin bulunduğu durumdan, yaşanan ekonomik sıkıntıdan, Türk sanayisi ve ekonomisinin kararsızlıktan çıkmayı beklediği bugünlerde sayın Davutoğlu'nun daha ciddiyetle görüşmeleri yapmayı beklemekteyiz. Çözülme sürecinin sona erdirilmesi gerekiyor. İki partili hükümetin kurulacağını düşünüyoruz" diye konuştu. Konuşmaların ardından partililer birbirleriyle bayramlaştı,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir - MHP İzmir'de Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement