İzmir'in Göbeğinde Kaçak İçki ve Sigara Satan İşyerlerine Baskın - Son Dakika
Güncel

İzmir'in Göbeğinde Kaçak İçki ve Sigara Satan İşyerlerine Baskın

İzmir\'in Göbeğinde Kaçak İçki ve Sigara Satan İşyerlerine Baskın

Polis, İzmir’in Konak ilçesinde, gümrük kaçağı içki ve sigara satan iş yerlerine baskın yaptı.

01.12.2015 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polis, İzmir'in Konak ilçesinde, gümrük kaçağı içki ve sigara satan iş yerlerine baskın yaptı. Baskında ele geçirilen çok sayıda sigara ve içki torbalar halinde iki araca yüklenirken kaçak içki ve sigaraları gören vatandaşlar şaşkınlıkla izledi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmir'de 8 kişinin hayatını kaybetmesi, 11 kişinin yoğun bakımda hastanede yatmasına neden olan sahte içki üretimi üzerine denetimleri sıklaştırdı. Polis, bugün öğle saatlerinde Kıbrıs Şehitleri Caddesi girişindeki bir pasaja baskın düzenledi. Polis, pasaj içerisindeki iş yerlerini didik didik aradı. Polis, 16 iş yerinde yaptığı aramada, gümrük kaçağı 7 bin 650 paket sigara, bin 812 paket puro, 201 paket tütün, cinsel ve normal içerikli 90 kutu kaçak hap ve bandrolsüz sahte 64 şişe içki ele geçirdi. Olayla ilgili 7 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Torbaların bir kısmı polis aracına sığarken aracın dolması üzerine ikinci araç istendi. Bu sırada torbalar içindeki kaçak içki ve sigaraları gören yoldan geçen vatandaşlar şaşkınlıkla polisin yaptığı operasyonu izleyip olayı fotoğrafladı. Öte yandan vatandaşlar polise teşekkürlerini iletti. İkinci aracın gelmesi ile kalan kaçak içki ve sigaralar polis aracına yüklenip emniyete götürüldü. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir'in Göbeğinde Kaçak İçki ve Sigara Satan İşyerlerine Baskın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement