Genç Kadın İç Çamaşırlarıyla İnşaata Çıkıp İntihar Etmek İstedi - Son Dakika
Güncel

Genç Kadın İç Çamaşırlarıyla İnşaata Çıkıp İntihar Etmek İstedi

Genç Kadın İç Çamaşırlarıyla İnşaata Çıkıp İntihar Etmek İstedi

İzmir'de psikolojik sorunları olan 23 yaşındaki C.H. iç çamaşırlarıyla inşaat halindeki binanın 4'üncü katına çıkarak intihar etmek istedi.

02.06.2015 23:28  Güncelleme: 08:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 23 yaşındaki C.H. inşaat halindeki binanın 4'üncü katına çıkarak intihar etmek istedi. C.H., ekiplerin bir saatlik ikna çabalarının ardından bulunduğu yerden indirildi.

4. KATA ÇIKTI

Olay, saat 20.30 sıralarında Yeşilova 4174 Sokak'ta bulunan bir inşaat şantiyesinde meydana geldi. Psikolojik sorunları nedeniyle bunalımda olduğu iddia edilen C.H., intihar etmek için yapımı devam eden inşaatın 4'üncü katına çıktı.

EKİPLER İKNA ETMEYE ÇALIŞTI

İnşaatın çatı katında C.H'yi görenler durumu itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler C.H.'yi intihardan vazgeçirmeye çalıştı. Yangın merdiveniyle C.H.'ye yaklaşan itfaiye ekipleri genç kadına sigara vererek sakinleştirmeye çalıştı.

HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Ekiplerin yaklaşık bir saatlik ikna çalışmalarının ardından C.H., bulunduğu yerden indirildi. C.H., sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından ambulansla kontrol amaçlı Ege Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü.

C.H'nin eşinden boşandığı ve bir çocuk annesi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Genç Kadın İç Çamaşırlarıyla İnşaata Çıkıp İntihar Etmek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • akp: atlasın bu 4 20 Yanıtla
  • Bayrak: Show yapıyor atla desen anlamaz hareketlere bak ? 12 6 Yanıtla
  • WOS WOS: SU YERİNE ALKOL ICILEN BIR SEHOR İZMİR. HERSEY BEKLENIR 6 11 Yanıtla
  • o.k.b: O kadini saglikcilar kurtarmadi itfayiye ekibinden uzatilan merdivenle o kadini iknaya cikan itfayiye gorevlisi olumu goze alarak o kadinin biranlik dalginlindan yararlanarak otuz alti metreden kadinla arasindaki ucmetreden atlayarak kadini yakaliyarak kurtarmistir kulaktan duyma habercilik yapmayin boyle habercilik olmaz halki kandirmayin 14 2 Yanıtla Hanife S.: 3 metre atladiysa ismini al, bizi olimpiyatlarda temsil etsin, uzun atlamada. Ayrıca dünya rekorlarına da bir bak. 2 2 yanlış hesap: 4 katli bina da yaziyor haber 4 katli bina nasil 36 metre yuksekliginde oluyor bi açıklasana 2 0 Hanife S.: Nasıl olsa bu ülkede yalan herkes söyler oldu, 3 değil 5 de 1 0 Emre ilker: Yanlış hesap istersen gel izmire otogarında yanında yapılan kavuklar inşaatına sor görürsün toplam bina 52 katlı oluyor inanmıyorsanız gel bak gör kardes doğru bir binaymıs dersin 0 0
  • psikolog: kadınlar çıktımı genelde atlar.şovcu erkeklerdir.bu zavalli iyi insandır.iyiler psikolojik soruna düşer.kötüler çok ülkemizde o yüzden bi skim olmuyor.bir insanin başına gelecek en kötü şey akıl sağlığını yitirmesidir.kadın olmak ayrı bir dert.faydalanan çok olur.el oğlu acımaz.hele tc de 13 2 Yanıtla
  • Corc: Bazıları gibi istanbula gelip köprüde trafigi bari tıkamıyo inşaat iyi uygundur 7 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement