İzmir'e giden Davutoğlu'na Aziz Kocaoğlu'dan Özel İlgi - Son Dakika
Güncel

İzmir'e giden Davutoğlu'na Aziz Kocaoğlu'dan Özel İlgi

Başbakanlık Ofisi'nin açılışı için İzmir'e gelen Başbakan Davutoğlu'nu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu karşıladı.

24.05.2015 16:03  Güncelleme: 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hükümet bugün İzmir'de tarihi bir adım attı. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katılımıyla İzmir Başbakanlık Ofisi'nin açılışı yapıldı. Davutoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı da ziyaret etti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu kapıda karşıladı. Kocaoğlu, Davutoğlu'nun yaptığı açılışla ilgili de "Başbakanlık Ofisi'nin İzmir'de açılmasını da çok iyi karşılıyorum." dedi.

ERDOĞAN'IN ZİYARETİ OLAY OLMUŞTU

2 hafta önce İzmir'de toplu açılış törenine katılan ve ardından miting gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'deki temaslarında bir ilke imza atmıştı. Başbakanlığı döneminde defalarca gittiği İzmir'de Büyükşehir Belediyesi'ni hiç ziyaret etmeyen Erdoğan, Cumhurbaşkanı sıfatıyla ilk kez Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na gitmiş ve Başkan Aziz Kocaoğlu'nu makamında ziyaret etmişti.

Aziz Kocaoğlu da Erdoğan'a İzmirliler adına teşekkür etmişti. Bu ziyaretten sonra ise CHP'liler Kocaoğlu'na karşı linç kampanyası başlatmış ve sosyal medya üzerinden eleştiriler yöneltmişti.

BU KEZ DE DAVUTOĞLU'NDAN ZİYARET

Bugün de AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu kapıda karşıladı.

GÖRÜŞME BASINA KAPALI GERÇEKLEŞTİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu tarafından kapıda karşılanan Davutoğlu'nun ziyareti yaklaşık yarım saat sürdü ve basına kapalı gerçekleşti. Ziyaretin ardından Başbakan Davutoğlu ile Kocaoğlu, belediye binasının önünde el sıkışarak basına poz verdi.

"BELEDİYEMİZİ ŞEREFLENDİRDİ, BAŞBAKANLIK OFİSİ'NİN AÇILMASI ÇOK İYİ"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocağlu, basına kapalı gerçekleşen ziyaretin ardından, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu Manisa'ya uğurladı. Başkan Kocaoğlu, görüşmeyle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Belediyemizi şereflendirdi, teşekkür ediyoruz. Kendisiyle İzmir'i konuştum. Müze konusu açıldı. Kendisi 'İzmir'e ilkler müzesi yapalım' dedi. Ben de Ege Medeniyetler Müzesi'ni önerdim. Müzenin Sümerbank arazisinin üzerinde yapılabileceğini söyledim. Başbakanlık Ofisi'nin İzmir'de açılmasını da çok iyi karşılıyorum. İzmir'in, Ege'nin bütün sorularını hemen bir yolu geçerek Başbakan ve onun görevlendireceği bürokrat arkadaşlara projelerimizi yerinde göstererek, anlatarak projeyi onların da sahiplenmesini sağlayarak çözebiliriz."

İzmir\'e giden Davutoğlu\'na Aziz Kocaoğlu\'dan Özel İlgi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel İzmir'e giden Davutoğlu'na Aziz Kocaoğlu'dan Özel İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (88)

  • TÜRKÜM ÜLENNNNNNN: Aziz Kocaoğlu hâlâ bu partide niye duruyosa ben anlamadım böyle dürüst adam yanlış yerde olduğunun kendine farkında ALLAH chp den hdp den korusun 28 2 Yanıtla
  • yeterrr: olması gereken bu değil mi biri TC nin başbakanı diğeri TC nin belediye başkanı farklı partilerden de olsa doğrusu budur 24 1 Yanıtla
  • ANGARA: Ülkenin cumhurbaşkanı ve Başbakanı Belediye ziyareti yapıyor bunda yanlış olan nedir buna itiraz eden karşı gelen tam ve katıksız vatan hainidir 21 2 Yanıtla
  • sevgi: Ah keske izmir bir dönem akp nin olsa görün ozaman izmiri nasil bir sehir oluyor gorun hizmeti ozaman ama nerdeeee izmirliler sanki chp kazanmassa kiyamet kopar saniyor halbuki chp izmiri mahf etti insallah birgun onlarda gorur 9 12 Yanıtla
  • sevgi: Aziz bey akilli adam Akp nin izmire yaptiklarini gormeyecek kadar nankor degilmis helal olsun 16 4 Yanıtla
  • Misafir: sayin kocaoglu cok beyefendi ve nazik bir insan 19 0 Yanıtla
  • Seydişehirli: ALLAH chp den hdp den korusun bu ülkeyi 9 10 Yanıtla
  • Trabzonlu : Helal olsun. CHP liye bu yakışır. Adamsın 15 4 Yanıtla
  • K.Maraslı: Arkadaslar ayiptir ya tc basbakani gelmis muhalefet olsa ne olur sonucta basbakan adam gerwkeni yapmis karşılamasini yapmis saygisini gostermis bunu elestirmenin ne geregi var 19 0 Yanıtla
  • ahmet: Aslında doğru olan budur sonuçta hepsi vatandaş için çalışıyorlar... 16 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement