İzmir'de Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Yerel

İzmir'de Uyuşturucu Operasyonu

İzmir\'de Uyuşturucu Operasyonu

Jandarma ekiplerince yapılan operasyonda, 176 kilogram esrar ile 13 bin 450 kök Hint keneviri ele geçirildi.

21.08.2014 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tire ilçesinde, jandarma ekiplerince yapılan operasyonda, 176 kilogram esrar ile 13 bin 450 kök Hint keneviri ele geçirildi.

İstihbarat çalışmaları sonucunda Tire ilçesine bağlı Işıklı Mahallesi Kazantepe mevkisinde Hint keneviri yetiştirildiği bilgisine ulaşan İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, çalışma başlattı. Ekipler, G.K'ya ait tarlada 13 bin 450 kök Hint keneviri ile daha önce hasadı yapılan bitkilerden imal edilmiş 176 kilogram esrar ele geçirildi.

Operasyonun ardından yapılan araştırmada, ekim yapılan tarlanın G.K. tarafından yaklaşık 1 yıl önce E.S'ye kiralandığı bilgisine ulaşan ekipler, daha önce "uyuşturucu imal etmek" suçundan sabıkası bulunduğu tespit edilen E.S'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Öte yandan, İzmir İl Jandarma Komutanlığı'nın 2014 yıl başından bu yana uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği operasyonlarda, 232 kilogram esrar ve 42 bin 979 kök Hint keneviri ile 45 "extacy", 8 "LSD" ve 60 gram "bonzai" adlı sentetik uyarıcı ve uyuşturucu madde ele geçirildiği bildirildi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir'de Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement