İzmir'de Otobüs Devrildi: 6 Ölü, 31 Yaralı - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Otobüs Devrildi: 6 Ölü, 31 Yaralı

İzmir'in Menemen ilçesinin Çukurköy mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 6 kişi hayatını kaybetti, 5'i ağır 31 kişi ise yaralandı.

19.04.2014 19:42  Güncelleme: 20:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Menemen İlçesi'ne Çukur Köy Mahallesi'nde, virajı alamayan midibüs devrildi, 6 kişi öldü, 5'i ağır 31 kişi yaralandı.

KATLİAM GİBİ KAZA

Kaza, mahalleye dönüştürülen Çukur Köy'de bugün saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Çukur Köy Mahallesi'nde, yine mahalleye dönüştürülen Görece Köyü'ne giden Menemen Belediyesi'ne ait sürücüsü henüz belirlenemeyen 35 NBF 48 plakalı midibüs, virajı alamayarak devrildi. Midibüsteki yolculardan Hüseyin Ok (65), Nurten Şener (55), Hatice Sürgüvenc (20), Fatma Dolgun (22) ile 2 çocuk yaşamını yitirirken, 5'i ağır 31 kişi yaralandı. Yaralılar, Menemen Devlet Hastanesi, Karşıyaka Devlet Hastanesi, Tepecik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ve Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Kazada ölen ve yaralananların Görece Mahallesi'nden oldukları ve Çukur mahallesi'ndeki Kutlu Doğum Haftası etkinliğinden döndükleri öğrenildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

İzmir\'de Otobüs Devrildi: 6 Ölü, 31 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Otobüs Devrildi: 6 Ölü, 31 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • AKP Lİ: Allah C.C rahmet eylesin.Bu kutlu doğum festivali nereden çıktı.Doğum günü kutlamak islam da var mı? 7 8 Yanıtla KÖYLÜ: 17 aralıktan öncede KUTLANAN KUTLU DOĞUM HAFTASI ARTIK KUTLANMAZ MI OLDU 0 0
  • efe mert yiğit: ölenlere allahtan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum kazada yaralananlarada acil şifalar dilerim 10 1 Yanıtla
  • evladıosmanlı: yavaş gidin yavaş nedir bu aceleniz hep insanları öldürdünüz dikkatsiz sürücüler 3 0 Yanıtla
  • arda garip: Alllah hepsine şifa versin 2 0 Yanıtla
  • :(: chp özgürlüğü şöförü özgürüm diye şarhoş geçmiş direksiyon başına 0 2 Yanıtla
  • Niğde'de Uluslararası Resim Sergisi Açıldı
    17:33 Niğde'de Uluslararası Resim Sergisi Açıldı

    Niğde'de düzenlenen Uluslararası Resim Sergisi'nde 8 ülkeden 21 sanatçının eserleri sergilendi. Vali Cahit Çelik, serginin açılışında yaptığı konuşmada, Niğde'nin tarihi ve kültürel zenginliklerine vurgu yaparak, ilin turizm potansiyelini artırmak için çalışmalar yapacaklarını belirtti. Sergi, 3 gün boyunca ziyaretçilere açık olacak.

  • Manisa Belediye Başkanı Lüks Makam Odası Hakkında Konuştu
    17:29 Manisa Belediye Başkanı Lüks Makam Odası Hakkında Konuştu

    Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, AKP'li eski başkan Mehmet Çerçi'nin yaptırdığı lüks makam odası hakkında açıklamalarda bulundu. Balaban, imkanlarının olduğu an daha mütevazı bir makam odasına geçmeyi istediğini söyledi.

  • Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Patnos YİBO oyuncularını kutladı
    17:28 Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Patnos YİBO oyuncularını kutladı

    Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Erzurum'da düzenlenen Okul Sporları Yıldız Erkekler Futsal Bölge Müsabakalarında grup birincisi olan Patnos YİBO oyuncularını tebrik etti. Kökrek, oyuncuların gösterdiği azim ve mücadeleden gurur duyduğunu belirterek, başarılarının devamını diledi.

  • Erzurum'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto eden sağlık çalışanları sessiz yürüyüş gerçekleştirdi
    17:23 Erzurum'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto eden sağlık çalışanları sessiz yürüyüş gerçekleştirdi

    Erzurum'da hekimler ve sağlık çalışanları, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla 'sessiz yürüyüş' gerçekleştirdi. Türk ve Filistin bayrakları eşliğinde taşıdıkları dövizler ve pankartlarla Yakutiye Medresesi'ne kadar yürüyen grup, Filistin halkı için dua etti. Protestonun 23. haftasında olduklarını belirten grup adına konuşan bir öğrenci, zulüm son bulana kadar her hafta sessiz yürüyüşe devam edeceklerini söyledi.

  • Keban İlçe Jandarma Komutanlığı Gökbelen köyünde trafik eğitimi verdi
    17:19 Keban İlçe Jandarma Komutanlığı Gökbelen köyünde trafik eğitimi verdi

    Keban İlçe Jandarma Komutanlığı trafik timleri tarafından Gökbelen köyünde trafik eğitimi düzenlendi. Ekipler, vatandaşlara trafikte uyulması gereken kuralları anlattı ve trafik ışık ve levhalarına mutlaka uyulmasını istedi. Ayrıca, vatandaşların soruları da yanıtlandı.

  • AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma Mazıdağı'nda ziyaretlerde bulundu
    17:18 AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma Mazıdağı'nda ziyaretlerde bulundu

    AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma ve il yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Mazıdağı ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Alma, teşkilatların önemine değinerek, AK Parti'nin teşkilatlarının gücüyle ayakta kaldığını vurguladı ve sürekli yenilenen hizmet politikalarıyla vatandaşlara daha iyi hizmet sunmanın derdinde olduklarını belirtti.

  • Karabük'te kuvvetli rüzgar, günlük yaşamı olumsuz etkiledi
    17:17 Karabük'te kuvvetli rüzgar, günlük yaşamı olumsuz etkiledi

    Karabük'te şiddetli rüzgar nedeniyle iş yerinin reklam panosu uçarak yolcu minibüsüne çarpmaktan son anda kurtuldu. Vitrin camı kırıldı, yayalar zorluk çekti, malzemeler savruldu. Minare sallandı, çadırlar uçmaması için mücadele edildi. Fırtına anları kameralara yansıdı.


Advertisement