İzmir'de Fenerbahçe-Beşiktaş Kavgası: 1 Taraftar Bıçaklandı - Son Dakika
Spor

İzmir'de Fenerbahçe-Beşiktaş Kavgası: 1 Taraftar Bıçaklandı

İzmir'de bugün oynanacak Erkekler Voleybol Ligi Klasman Grubu 1'inci Etap maçı öncesi Alsancak Kordon'da karşılaşan Fenerbahçe ile Beşiktaş taraftarları kavga etti.

18.04.2015 14:17  Güncelleme: 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erkekler Voleybol 1'inci Ligi Klasman Grubu 1'inci Etap maçları Fenerbahçe, Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Maliye Milli Piyango takımlarının katılımıyla bugün Alsancak Spor Salonu'nda oynanacak. Saat 14.00'teki Fenerbahçe-Beşiktaş maçı öncesi iki takım taraftarları Kordon'da Alsancak Vapur İskelesi yakınlarında karşı karşıya geldi.

İÇKİ ŞİŞELERİ HAVADA UÇTU

Sayıca fazla olan Fenerbahçe taraftarları ile Beşiktaş taraftarları arasında kavga çıktı. Ellerinde bulunan içki şişeleri ve yerden aldıkları taşları birbirine atan, bel kemerleri ile birbirine saldıran taraftar grubuna bölgedeki Emniyet Müdürlüğü'nün 'Yunus ekipleri' müdahale edip ayırmak istedi.

BİR TARAFTAR BIÇAKLANDI

Çıkan arbedede, bir Beşiktaş taraftarı sol bacağından bıçaklandı. Atılan taş sırtına isabet eden bir kadın yunus polisi de yaralandı. Kaçış sırasında, iki taraftar grubu kafeteryalarda bulunan masa ve sandalyeleri alıp birbirine attı. Takviye ekiplerin gelmesi üzerine taraftarlar ayrı yönlere kaçtı.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Fenerbahçeli taraftarlar Gündoğdu'da bulunan Fenerium Mağazası önüne polis eşliğinde geldi. Burada sloganlar attı.Yaralanan Beşiktaş taraftarı ise ambulansla Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

SALON BOŞALTILDI

Atatürk Voleybol Salonu'nda saat 14.00'te başlaması planlanan karşılaşma öncesinde hakemler sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle takım kaptanlarıyla konuştu. Kaptanlar tribünlere giderek seyircilere sahaya bir şey atmamalarını aksi takdirde salonun boşaltılacağını söyledi.

6 DAKİKA GECİKMEYLE BAŞLADI

Yaklaşık 6 dakika gecikmeyle başlamak üzereyken, tekrar yabancı madde atılmasıyla müsabaka hakemleri Beşiktaş tarafına 3. uyarıyı yaparak içeriye gitti. Bu sırada her iki takım oyuncuları ısınmaya devam etti. Tribünlerdeki seyirciler ise karşılıklı küfürlü tezahüratlarını sürdürdü.

SALONA PATLAYICI MADDE VE MEŞALE ATILDI

Beşiktaş taraftarının bulunduğu bölümden sahaya patlayıcı madde atılınca Fenerbahçeli seyircilerin bulunduğu taraftan salona meşale atıldı. Bunun üzerine hakemler, güvenlik gerekçesiyle Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarının salondan çıkartılmasına karar verdi. İlk olarak Beşiktaş seyircisi dışarıya çıkartıldı.

Taraftarların birbiriyle karşılaşmaması için siyah beyazlıların salonun etrafından uzaklaştırılmasının ardından Fenerbahçeli seyirciler de dışarı çıkartıldı.

İzmir\'de Fenerbahçe-Beşiktaş Kavgası: 1 Taraftar Bıçaklandı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor İzmir'de Fenerbahçe-Beşiktaş Kavgası: 1 Taraftar Bıçaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • TATANKA: Keşke aynı hassasiyeti vatanın birliği içinde gösterseniz. 10 2 Yanıtla
  • anadolu holigans: Gözgöz, Ksk, Altay, Altınordu, İzmirspor, Buca gibi kulüpler dururken bunları memlekette formayla gezdirenlerde suç 8 3 Yanıtla
  • sikeci maymunlar: bu sikeciler sade türkiyenin deyil avrupanin da yuz karasi bun larin serefi mahkeme kapisina kadar . 5 6 Yanıtla
  • Ayhan: Geri zekalılar 9 0 Yanıtla
  • öz fenerli: Biz kupayı götürüp şike yaptık diye vermedik çamur at izi kalsın milleti bu hale getirdiler kına bolbol var isteyene 3 5 Yanıtla
  • Baba: Sıkecı feneri her ligden men edin çarşi sizi adam eder sizin lig tarihinizi bile sıke azize giderse sıkeler biter garanti veriyorum size 3 3 Yanıtla
  • şikeci fener: ne oldu la kuşlar maça çıkmayacak mısınız 2 4 Yanıtla
  • rrr: bu ülkede kavga bitmez. tek anlaştıgımız konu kavga 5 1 Yanıtla
  • xyz: Delirdinizmi arkadas bu ne yaaa 3 1 Yanıtla
  • Serafettin: Bravo serkan bey 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Türkiye Kano Federasyonu'nun Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları Samsun'da Başladı
    16:20 Türkiye Kano Federasyonu'nun Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları Samsun'da Başladı

    Türkiye Kano Federasyonu tarafından düzenlenen 'Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları' Samsun'da başladı. 9 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen kamplarda 70 sporcuya eğitim veriliyor.

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    16:19 Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda Mondihome Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma gerçekleştirildi. Bordo-mavili futbolcular, antrenmanın son bölümünde taktiksel ağırlıklı çalıştı. Takım, akşam saatlerinde özel uçakla Kayseri'ye hareket edecek.

  • 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak
    16:15 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak

    Vezirköprü ilçesinde düzenlenecek olan 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası için hazırlık toplantısı Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın başkanlığında gerçekleştirildi. Şampiyona, 7 yarıştan oluşacak ve ilk ayağı Vezirköprü'de düzenlenecek. Şampiyonaya 38 farklı ilden 2 bin kişilik bir grup katılacak. Şampiyona, 14'üncü kez Vezirköprü'de düzenlenerek binlerce sporseveri bir araya getirecek.

  • Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak
    16:04 Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak

    Tahtalı Dağı'nın karlı zirvesinde düzenlenecek yarışta sporcular, 34 kilometrelik parkuru plaja kurulacak rampadan denize atlayışla tamamlayacak. Türkiye, Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan'dan sporcuların mücadele edeceği yarış, Kemer bölgesinin bisiklet turizmi altyapısını ve coğrafyasını ön plana çıkarmak amacıyla düzenleniyor.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu kapsamında 22 tesisin açılışı yapıldı
    15:34 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu kapsamında 22 tesisin açılışı yapıldı

    Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu bünyesinde Alman Kalkınma Bankası (KFW) yürütücülüğünde gerçekleştirilen proje çerçevesinde 12 ilde 22 tesisi içeren projelerin eş zamanlı açılışı yapıldı. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, açılış töreninde yaptığı konuşmada, tesislerin gençlere hizmet vereceğini ve Türkiye'nin gençlik ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışırken dışarıdan gelen gençlere de hizmet etmekte zorlandığını belirtti.


Advertisement