İzmir'de 67 Kaçak Yakalandı - Son Dakika
Yerel

İzmir'de 67 Kaçak Yakalandı

İzmir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonlarda yasa dışı yollardan yurtdışına çıkmaya çalışan 67 kaçak göçmen yakalandı.

30.08.2015 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonlarda yasa dışı yollardan yurtdışına çıkmaya çalışan 67 kaçak göçmen yakalandı. Olayla ilgili oldukları belirlenen 3  Türk vatandaşı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, kent genelinde yasa dışı yollardan Avrupa ülkelerine deniz yoluyla kaçmaya çalışan yabancı uyruklu kişilere yönelik operasyon düzenlendiği belirtildi.

Gaziemir ilçesi Akçay Caddesi'nde durdurulan bir minibüste 10'u Suriye, 3'ü Irak uyruklu toplam 13 kişi yakalandı. Olayda 13 can yeleği, 2 şişirme pompası ve 5 şambrel can simidi ele geçirildi.

Göçmenleri yasa dışı olarak yurtdışına çıkarmaya çalıştığı iddiasıyla yakalan Türk vatandaşı T.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Buca ilçesinde de otoban gişelerinde durdurulan minibüste 39 Suriye uyruklu kişi yakalandı. Minibüste 30 can yeleği, 26 şambrel can simidi ve 5 şişirme pompası bulundu. Olayla ilgisi olduğu belirlenen Türk vatandaşı A.K'nın tutuklandığı kaydedildi.

Bornova ilçesinde Pınarbaşı 6108 Sokakta da bir minibüsü durduran polis, Suriye uyruklu 15 kaçağı yakaladı. Araçta 21 can yeleği, 1 şişirme pompası ve 3  şambrel can simidi bulundu.

Olayla ilgili gözaltına alınan Türk vatandaşı M.Y'nin tutuklandığı açıklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir'de 67 Kaçak Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement