İzmir Başkan Koruması Eşiyle Evinde Ölü Bulunan Öğretmen Toprağa Verildi Ek - Son Dakika
Güncel

İzmir Başkan Koruması Eşiyle Evinde Ölü Bulunan Öğretmen Toprağa Verildi Ek

İzmir Başkan Koruması Eşiyle Evinde Ölü Bulunan Öğretmen Toprağa Verildi Ek

Aydın'da, 4 ay önce evlendiği eşi tarafından öldürülen CHP'li Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun yakın korumalığını da yapan polis Hatice Alper Kavalcı, İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı.

23.12.2014 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da, 4 ay önce evlendiği eşi tarafından öldürülen CHP'li Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun yakın korumalığını da yapan polis Hatice Alper Kavalcı, İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı. Kavalcı'nın cenazesi, yakınları tarafından İlahiyat Cami'ne götürüldü. Törene anne annesi Gülderen Alper, Dayısı Akın Alper ve teyzesi Arzu Alper'le katılan polis memurunun oğlu 21 yaşındaki Furkan Karataş, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Annesinin mutsuz olduğunu tahmin ettiğini ama onun kendisine her seferinde mutluyum diye yanıt verdiğini anlatan Furkan Karataş, Olayın kıskançlık yüzünden işlendiğini tahmin ediyorum. Zaten adamın elinde barut izleri bulunmuş. Ayrıca annemin hayatını kaybetmesinden 5 dakika sonra intihar ettiği belirlenmiş. Bana yetkililer, böyle söyledi dedi. Kavalcı'nın yakınları da, Cevdet Kavacı için, üyesi olduğu CHP Didim İlçe Başkanlığı tarafından cenaze duyurusu yapılmasına tepki gösterdi. Yakınları, CHP gibi bir partinin, öldürülen kadının yanında yeralması gerektiğini söyledi. Hatice Alper Kavalcı için, ikindi vakti cenaze namazı kılındı. Namazın ardından Furkan Karataş, annesinin tabutunu, polis tören takımıyla, cenaze arabasına kadar taşıdı. Hatice Alper Kavalcı'nın cenazesi, Buca mezarlığında toprağa verildi.

YENİ İDDİALARA DA GÜNDEME GELDİ

Hatice Alper Kavalcı'nın eşiyle birlikte evlerinde cesetlerinin bulunmasıyla ilgili yeni bilgiler de ortaya çıktı. Buna göre, Kavalcı'nın, son evliliğinden önce Didim ilçesinde polis memuru A.Ö. ile, gönül ilişkisi yaşadığı, bunun meslektaşları arasında konuşulması üzerine ise, ikisinin de Çine'ye tayin edildikleri öğrenildi. Bir süre burada görev yapan Kavalcı'nın daha sonra evlendiği Cevdet Kavalcı'nın girişimleriyle Özlem Çerçioğlu'nun yakın korumalığına getirildiği ileri sürüldü. Bu süreçte, polislikten istifa edip Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde zabıta amirliğine getirilen A.Ö.'nün de, Hatice Alper Kavalcı'ya cep telefonundan mesaj göndermeye devam ettiği ileri sürüldü. Bu durum üzerine, Cevdet Kavalcı'nın, olayı Özlem Çerçioğlu'na aktardığı, onun da özel yaşamla ilgili olduğundan birşey yapamadığı öne sürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Başkan Koruması Eşiyle Evinde Ölü Bulunan Öğretmen Toprağa Verildi Ek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement