İzmir 1son İşçi de Enkaz Altından Çıkarıldı - Son Dakika
Güncel

İzmir 1son İşçi de Enkaz Altından Çıkarıldı

İzmir 1son İşçi de Enkaz Altından Çıkarıldı

Viyadük inşaatında iskele çöktü, 4 işçi harcın altında kaldı (6) İzmir- Çanakkale Otoyolu Koyundere mevkiinde yapımı devam eden viyadük inşaatında beton dökülmesi sırasında çelik konstrüksiyon iskelenin yıkılması sonucu hayatını kaybeden son işçinin cesedi de enkaz altından çıkarıldı.

05.08.2015 02:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Viyadük inşaatında iskele çöktü, 4 işçi harcın altında kaldı (6)

İzmir- Çanakkale Otoyolu Koyundere mevkiinde yapımı devam eden viyadük inşaatında beton dökülmesi sırasında çelik konstrüksiyon iskelenin yıkılması sonucu hayatını kaybeden son işçinin cesedi de enkaz altından çıkarıldı.

Çalışmalar sürerken olay yerine gelen İzmir Valisi Mustafa Toprak yetkililerden bilgi aldı. Şırnak'ta PKK'nın yola döşediği mayın saldırısında şehit olan er Abdülkadir Pektaş'ın cenazesini İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda karşıladıktan sonra olay yerine gelen Vali Toprak, "Çok acı bir olay. Yaşanmasını istemediğimiz bir olay. Oluş tarzı bakımından elim bir olay. Ölüm bir sebep. Kusur varsa araştırılıyor. Adli soruşturma olayın gerçekleştiği andan itibaren davam ediyor. Bununla birlikte iş güvenliği uzmanları harekete geçmiş durumda. Bir eksiklik var mı bakılıyor. Tabi ki üzgünüz, 3 işçimiz hayatını kaybetti, 1 kardeşimiz enkaz altında beline kadar çıkarıldı ve ölü olduğu anlaşılıyor. Bütün birimlerimiz burada çalışmalarını sürdürüyor. Şuan da olayın önemli kısmı 4 işçimizin hayatını kaybetmiş olması. Allahtan rahmet diliyoruz, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Bu tür olaylardan ders çıkarmamız gerekiyor. Tedbirleri gözden geçirmek gerekiyor, 8 tanesi yapılmış, 9'uncusunda kaza meydana geliyor" dedi.

"İHANET ŞEBEKELERİNİN AKILLARINI BAŞLARINA ALMALARI GEREKİYOR"

Son günlerde artan terör olaylarına da değinen ve şehit er Abdülkadir Pektaş'ın cenazesini karşılamaktan geldiğini belirten Vali Mustafa Toprak, "Şırnak'ta ihanet ve hain saldırı sonucu şehit olan askerimiz er Abdülkadir Pektaş'ın cenazesini havalimanında karşıladık. Halkın güvenliğini temin etmeye çalışan, oradaki vatandaşlarımızın yaşamlarını sürdürmelerini sağlayan vatan evlatlarına yönelik gerçekleştirilen hain saldırı sonucu şehitlerimiz oldu. Bu ülkede bir ve beraber yaşamak için bir araya gelmiş halkımıza ihanet etmek suretiyle, tamamen kandan beslenenlerin ortaya koymuş olduğu sevgisizliğin ve bir takım yerlere güdüm olan hainlerin düzenlediği saldırılarda şehit verdik. Ailesiyle havalimanında konuştuk. Bu kandan beslenen hainlerin saldırılarının ne zaman biteceğini sordular. Tüm bu hainliklerin içinde olan ve bu ihanet şebekelerine destek olanların bir an önce akıllarını başlarına almaları gerekiyor. Ülkemiz 78 milyon vatandaşımızla birlikte bunları yok edecek güce sahiptir" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir 1son İşçi de Enkaz Altından Çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TBMM'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri düzenlendi
    15:44 TBMM'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri düzenlendi

    TBMM'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 'Meclis Bahçesi Çocuk Bahçesi ve Bilim Şenliği' yapıldı. Çocuklar, Meclis bahçesinde çeşitli etkinliklerle keyifli anlar yaşadı. Türkiye'nin uzay giden ilk astronotu Alper Gezeravcı da etkinliklere katılarak çocuklarla zaman geçirdi.

  • Konya Beyşehir'de 5 Katlı Apartmanın Çatı Katında Yangın Çıktı
    15:39 Konya Beyşehir'de 5 Katlı Apartmanın Çatı Katında Yangın Çıktı

    Konya'nın Beyşehir ilçesinde bulunan bir apartmanın çatı katında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeni olarak yıldırım düşmesi değerlendirildi. Yangın sırasında evde kimsenin olmadığı ve mutfak eşyalarının zarar gördüğü belirtildi.

  • Beyoğlu'nda kaçak otopark işgali sona erdi
    15:39 Beyoğlu'nda kaçak otopark işgali sona erdi

    Beyoğlu'nda seçim öncesi çocuk oyun alanına dökülen mıcır ile kaçak otopark yapılmak istendi. Beyoğlu Belediyesi ekipleri işgale müdahale ederek alanın girişini kapattı.

  • Ereğli Belediyesi'nde 528 Milyon TL Borç
    15:38 Ereğli Belediyesi'nde 528 Milyon TL Borç

    Konya'nın Ereğli ilçesinde Belediye Başkanı seçilen CHP'li Umut Akpınar, önceki dönemden kalan 528 milyon TL borcu açıkladı.

  • Erciyes Dağı'nda 271 Bin 500 Fidan Dikilecek
    15:37 Erciyes Dağı'nda 271 Bin 500 Fidan Dikilecek

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Talas Belediyesi iş birliğinde gerçekleşecek olan Erciyes Dağı Tekir Yaylası ve Çevresi Karbon Yutak Alan Ağaçlandırması Töreni'nde 271 bin 500 fidan toprakla buluşacak. Törene, Bakan Mehmet Özhaseki de katılacak.

  • AKP'li İBB Grup Başkanvekili Kent Lokantalarını Destekliyor
    15:36 AKP'li İBB Grup Başkanvekili Kent Lokantalarını Destekliyor

    AKP'li İBB Grup Başkanvekili Zeynel Abidin Okul, Kent Lokantalarını olumlu bulduklarını ve desteklediklerini açıkladı.


Advertisement