İzaydaş Ailesi, Antikkapı'daki İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

İzaydaş Ailesi, Antikkapı'daki İftarda Bir Araya Geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ'ın yönetici ve çalışanları, geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

23.06.2015 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ailelerin bu yıl da yoğun ilgi gösterdiği Antikkapı Restoran'daki iftar öncesi salonu selamlayan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş birlik ve beraberlik vurgusu yaparken Genel Müdür Muhammet Saraç, "Biz büyük bir aileyiz" dedi. İftar programında ayrıca 5, 10 ve15 yılını dolduran çalışanlar için plaket töreni düzenlendi.

800 KİŞİ BİRLİKTE İFTAR

İZAYDAŞ'ın her yıl Ramazan ayının ilk cuma akşamı düzenlediği iftar organizasyonuna katılım yoğun oldu. İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç'ın ev sahipliğinde gerçekleşen programda, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Feyzullah Okumuş ve Doğan Erol, Teftiş Kurulu Başkanı Süleyman Büyükşahin, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Kemal Altunel, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Osman Günler, Fen İşleri Daire Başkanı Lütfi Efil, Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Bayram Çolakoğlu, Belde A.Ş. Genel Müdürü Kemal Yazıcı, İSAŞ Genel Müdürü Levent Özkan, Kent Konut Genel Müdürü Yalçın Özön, İZAYDAŞ yönetim ve denetim kurulu üyeleri, TES-İŞ Sendikası Adapazarı şube yöneticileri, İZAYDAŞ Genel Müdür Yardımcıları ve birim müdürleri, çalışanlar ve ailelerinden oluşan yaklaşık 800 kişi birlikte iftar yaptı.

"BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ"

Genel Müdür Muhammet Saraç, geleneksel iftar programında yaptığı konuşmada, katılım sağlayan tüm çalışan ve ailelerine teşekkür etti. Başarının iyi bir aile düzeni ile bağlantılı olduğunu belirten Saraç, "Büyükşehir belediyemiz, yöneticilerimiz, çalışanlarımız, sendikamız ve taşeronlarımız ile hepimiz büyük bir aileyiz" diye konuştu.

PLAKET VE HEDİYE TAKDİMİ

İftar programında İZAYDAŞ yönetimi, çalışanların yıl dönümlerini küçük birer hatıra ile yeniden hatırladı. İZAYDAŞ'ta 5. yılını dolduran çalışanlar Erol Eryiğit ve Gaffar Çamur, 10. yılını dolduran Murat Kurt, Yaşar Taşdemir, Mehmet Polat, Kemal Yılmaz, Talip Çelik, Nezih Yaman, Kısmet Önen, Bülent Duran, Ahmet Özgören, Önder Korkmaz, Soner Gülsün, Harun Kılıç, Erkan Baysal, Yaşar Sevindik, Yalçın Akkuş, Zafer Güdük, Adil Yağuzdoğan, Behlül Çeliköz, Hasan Üstün, Onur Uludağ ve 15. yılını dolduran Erol Göçenler'e yıldönümü plaketlerini İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, programa katılan Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ile birlikte verdi.

GECENİN SÜRPRİZİ DEVECİ'DEN GELDİ

Geleneksel Osmanlı kostümleri ile kâtip ve kâtibe, yemek boyunca Osmanlı şerbeti ile Osmanlı macunu ikramları, çevreci çocuk karakteri İZAYCAN maskotu ailelerden ve çocuklardan yoğun ilgi gördü. Öte yandan canlı olarak seslendirdikleri klasik eserlerle musiki grubu iftar programına renk katarken, gecenin sürprizi ise İZAYDAŞ Teknik Hizmetler Müdürü Salih Deveci'nin eşi için seslendirdiği türkü oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İzaydaş Ailesi, Antikkapı'daki İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement