İyte'li Öğrenciler Köy Okulunu Boyuyor - Son Dakika
Yerel

İyte'li Öğrenciler Köy Okulunu Boyuyor

İyte\'li Öğrenciler Köy Okulunu Boyuyor

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) öğrencileri, Urla Gülbahçe köyünde bulunan Avni Kaya Kokucu İlköğretim Okulu’nun demir parmaklıklarını boyuyor.

08.10.2014 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) öğrencileri, Urla Gülbahçe köyünde bulunan Avni Kaya Kokucu İlköğretim Okulu'nun demir parmaklıklarını boyuyor.

Avni Kaya Kokucu İlköğretim Okulu'nun boyama işi için İYTE Merkez Kafeterya'da kurulan stantla tanıtımı yapılan kampanya, kısa sürede İYTE'li öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Stant önünde kuyruk oluşturan öğrenciler, Avni Kaya Kokucu İlköğretim Okulu Müdürü Serdar Kapıcı ile görüşerek, gönüllü olmak için isimlerini yazdırdı. Okul bahçesini çevreleyen parmaklıkların boyası dökülmüş ve paslı bir görüntü sergilemesinin minik öğrencilerin sağlıklarını tehdit ettiğini belirten Müdür Serdar Kapıcı, İYTE'li gönüllülerden destek istedi. Bu çağrıya ilgisiz kalmayan İYTE'liler, "Fırça ve boya bizden, boyamak sizden" sloganıyla başlatılan kampanyaya katılmak için gönüllüler listesine isim yazdırdı. Kampanya, 13 ve 17 Ekim 2014 tarihlerinde, İYTE'li öğrencilerin boş zamanlarına uygun olarak yürütülecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İyte'li Öğrenciler Köy Okulunu Boyuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement