İtalya'dan Flaş İddia! Mancini ve Galatasaray O İsim İçin Karşı Karşıya - Son Dakika
Spor

İtalya'dan Flaş İddia! Mancini ve Galatasaray O İsim İçin Karşı Karşıya

Şampiyonlar Ligi'nde bügün kritik bir maça çıkacak olan Galatasaray'a İtalya'dan flaş bir transfer iddiası geldi.

26.11.2014 07:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu akşam Şampiyonlar Ligi'nde Belçika'nın Anderlecht takımı ile hayati bir maça çıkacak olan Galatasaray'da sıcak bir gelişme yaşanıyor.

Cesare Prandelli ile yola devam etme kararı alan ve hocalarının arkasında olduğunu her fırsatta dile getiren yönetim rotasını Fransa'ya çevirdi. Son haftalarda alınan kötü sonuçlardan sonra taraftarların tepkisiyle karşılaşan Galatasaray yönetiminin sürpriz bir yıldızla anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.

Kadrosunda birçok isimle yolları ayıracak olan Sarı-kırmızılıların bu isimlerin yerine getireceği yıldızı belirledi. İtalyan basınında çıkan habere göre Galatasaray, geçen sezonki transfer gözdelerinden olan Ezequiel Lavezzi için Fransa'nın yolunu tutmaya hazırlanıyor. Bu sezon PSG ile toplamda 12 maça çıkan Lavezzi'nin başka bir kulübe gitmek istediği ve bu takımların arasında Galatasaray'ın da olduğu belirtildi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor İtalya'dan Flaş İddia! Mancini ve Galatasaray O İsim İçin Karşı Karşıya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • 7-10.KAT REFERANSLI DEVLET MELEK ASKER.........?: İTALY. . . NE ZAMAN KONUŞUP TÜRKİYE'Yİ AB'DEN KOVMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ. . . . NE ZAMAN. . . ZAMAN BU ZAMAN DEĞİLSE NE ZAMAN KARDEŞİM. . . . . . . . . . ? 0 0 Yanıtla

Advertisement