İsviçreli Kaleci, Su Şişesindeki İdrarı İçti - Son Dakika
Spor

İsviçreli Kaleci, Su Şişesindeki İdrarı İçti

İsviçre 4. Ligi'nde FC Baden ile Muri FC arasında oynanan maçta kaleci Reto Felder, bir grup taraftarın sahaya attığı idrar dolu su şişesini yanlışlıkla içti.

16.09.2014 16:00  Güncelleme: 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsviçre ekibi ekibi Muri FC'nin kalecisi Reto Felder, maç sırasında iğrenç bir şakanın kurbanı oldu. İsviçre 4. Ligi'nde FC Baden, taraftarları önünde Muri FC takımını ağırladı. Ancak bir grup fanatik taraftarların yaptıkları, maçın fazlasıyla önüne geçti.

KALECİ SU ŞİŞESİNDE İDRARI İÇTİ

Kale arkasına inen Badenli taraftarlar, rakip takımın kalecisi Reto Felder'den habersiz olarak bu oyuncunun su şişesini aldı. Taraftarlardan biri su şişesinin içine idrarını yaptı ve Felder farketmeden şişeyi yerine bıraktı. Yaşananlardan habersiz olan talihsiz kaleci, taraftarların kahkaları eşliğinde şişedeki idrarı içti.

"GÜNEŞTEN DOLAYI İÇECEĞİN ISINDIĞINI SANDIM"

Maçtan sona basına konuşan Felder, "Daha önce böyle bir olay yaşamadım. Bu tam anlamıyla ilkellik ve iğrençlik. İlk yudumu aldığımda içeceğin sıcak olduğunu anladım ancak bunun güneş nedeniyle olabileceğini düşündüm. İkinci yudumdan sonra bir şeylerin yanlış olduğundan tamamen emin oldum" ifadelerini kullandı.

SAĞLIK TESTLERİNE TABİ TUTLACAK

Reto Felder, şimdi AIDS veya diğer ciddi hastalıklar için tedbir amacıyla bir takım sağlık testlerine tabi tutulacak. Görevliler ise suçluları bulmak için TV kayıtlarını incelemeye aldı.

İsviçreli Kaleci, Su Şişesindeki İdrarı İçti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor İsviçreli Kaleci, Su Şişesindeki İdrarı İçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Jacky Chan: İdrar, yeryüzündeki en temiz sıvıdır. 2 3 Yanıtla
  • UKKUS;: YARASIN KOÇUMA !. . . 5 0 Yanıtla

Advertisement