İstiklal Caddesi'nde 23 Nisan Karnavalı - Son Dakika
Güncel

İstiklal Caddesi'nde 23 Nisan Karnavalı

Beyoğlu Belediyesi'ne ait Semt Konakları'nda bulunan anaokullarında okuyan 500 minik öğrenci, giydikleri rengarenk kıyafetler ve çizgi film kahramanlarının kostümleriyle, İstiklal Caddesi'nde renkli bir yürüyüş gerçekleştirdi.

23.04.2014 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu  Belediyesi'ne ait Semt Konakları'nda bulunan anaokullarında okuyan 500 minik öğrenci, giydikleri rengarenk kıyafetler ve çizgi film kahramanlarının kostümleriyle, İstiklal Caddesi'nde renkli bir yürüyüş gerçekleştirdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında öğrenciler, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın da katılımıyla bando eşliğinde Tünel'den Galatasaray Meydanı'na yürüdü. Şarkılar söyleyerek yürüyen öğrencilere velileri de eşlik etti. Yürüyüşün ardından Galatasaray Meydanı'nda etkinlik için kurulan sahnede minik öğrenciler, aylardır hazırlandıkları gösterileri sundu.

Anaokulu öğrencilerinin çeşitli kostümlerle sergilediği renkli gösterilerin ardından etkinlikte konuşan Ahmet Misbah Demircan, "Annelerin, babaların geleceği nedir evde? Yavrularıdır. Onların tahsilleri, terbiyeleri, onların gelecekleri aslında ailemizin geleceğidir" dedi. Demircan, "İstiklal Caddemiz, Taksim'imiz her zaman değişik olaylara sahne oluyor, üzüldüğümüz zamanlar oluyor. Ama bugün İstiklal Caddesi'ni yavrularımız doldurdu. Yani umut doldurdu, yani huzur doldurdu. İşte bu güzellikler, bizi mutlu ediyor" dedi.

Etkinlik sonunda minik öğrencilerin üzerine konfeti ve balonlar yağdırıldı. Şarkıların söylendiği meydanda palyaçolar eşliğinde gönüllerince eğlenen çocuklar, anne ve babalarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

YK (MK) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstiklal Caddesi'nde 23 Nisan Karnavalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, gençlerle iftar sofrasında buluştu
    11:53 Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, gençlerle iftar sofrasında buluştu

    Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Muğla'da eğitim alan ve Menteşe Turgutreis KYK Yurdunda kalan gençlerle iftar sofrasında buluştu. İftarın ardından gençlerle sohbet eden Vali Akbıyık, tavsiyelerde bulunarak başarılar diledi. Programa üniversite rektörü, kaymakam, gençlik ve spor il müdürü ve il müftüsü de katıldı.

  • Trabzon'un Akçaabat ilçesinde kuru beton santrali faaliyete alındı
    11:53 Trabzon'un Akçaabat ilçesinde kuru beton santrali faaliyete alındı

    Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bulunan kuru beton santrali hizmete açıldı. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, santralin yol bakım, onarım ve yapım süreçlerini hızlandıracağını belirtti. Ayrıca, yerli kaynakların kullanılacağı altyapı projeleri ve inşaatlarda betonlama işlemlerinin daha kaliteli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirileceği ifade edildi.

  • Eskişehir'de Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi
    11:52 Eskişehir'de Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

    Eskişehir'de 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin huzur ve güven içerisinde yapılması amacıyla düzenlenen 'Seçim Güvenliği Toplantısı' Vali Hüseyin Aksoy'un başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, seçimle ilgili güvenlik tedbirleri ve sorumluluklar hakkında sunumlar yapıldı.

  • Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde trafik kazası: 1 yaralı
    11:52 Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde trafik kazası: 1 yaralı

    Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Haşim Benli Caddesi üzerindeki çarpışma sonucu motosiklet sürücüsü yaralandı. Yaralı, 112 Acil Servisi ekipleri tarafından Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Doğanşehir Belediyesi Hizmet ve Yatırımlarının Açılışı Gerçekleştirildi
    11:52 Doğanşehir Belediyesi Hizmet ve Yatırımlarının Açılışı Gerçekleştirildi

    Doğanşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmet ve yatırımların açılışı, Doğanşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası'nda düzenlenen toplu açılış töreniyle gerçekleştirildi. Açılışta, Doğanşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Doğanşehir Gençlik Merkezi ve Vahap Küçük Millet Bahçesi'nin resmi açılışı yapıldı.

  • Denizli'de 800 bin 548 seçmen oy kullanacak
    11:52 Denizli'de 800 bin 548 seçmen oy kullanacak

    31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için Denizli'de 2 bin 636 sandıkta 800 bin 548 seçmenin oy kullanacağı bildirildi.

  • Adıyaman'da iki otomobil çarpıştı: 12 yaralı
    11:51 Adıyaman'da iki otomobil çarpıştı: 12 yaralı

    Adıyaman'ın Kahta ilçesinde meydana gelen kazada, Edan Nur S. yönetimindeki Volkswagen otomobil ile Ali İ. yönetimindeki Renault otomobil çarpıştı. Kazada sürücü ve araçlarda bulunan 12 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

  • Van'da sel felaketinin yaşandığı mahallede taşkın koruma tesisi inşa edildi
    11:51 Van'da sel felaketinin yaşandığı mahallede taşkın koruma tesisi inşa edildi

    Van'ın Başkale ilçesine bağlı Esenyamaç Mahallesi'nde yaşanan sel felaketinin ardından Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan taşkın koruma tesisi, vatandaşların güvenliğini sağlamak ve su kaynaklarını yönetmek amacıyla inşa edildi. Tesisin tamamlanmasıyla bölge sakinleri daha güvende hissetmekte ve sel felaketlerine karşı daha güvenli bir ortamda yaşamaktadır. Mahalle sakinleri, devletin sağladığı hizmetlerden memnuniyetlerini dile getirerek, devlete minnettar olduklarını ifade etmiştir.

  • Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın Anma Programı Düzenlendi
    11:50 Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın Anma Programı Düzenlendi

    Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz, şehadetinin 9. yılında Eskişehir Adliyesi'nde düzenlenen programla anıldı. Kiraz'ın adının verildiği salonda düzenlenen anma programına, Hakimler ve Savcılar Kurulu üyeleri ve çok sayıda savcı ile yargı çalışanı katıldı.

  • UAD'nin İsrail'e yönelik ihtiyati tedbir kararları ve önemi
    11:50 UAD'nin İsrail'e yönelik ihtiyati tedbir kararları ve önemi

    İstanbul Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Av. Dr. Abdullah Musab Şahin, UAD'nin 28 Mart 2024'te açıkladığı yeni ihtiyati tedbir kararlarını ve önemini AA Analiz için kaleme aldı.

  • Kocaeli'de Açılan Otomotiv Kursu Ara Elaman Yetişmesine Katkı Sağlıyor
    11:47 Kocaeli'de Açılan Otomotiv Kursu Ara Elaman Yetişmesine Katkı Sağlıyor

    Kocaeli'de açılan otomotiv kursu, sektörün ara elaman ihtiyacını karşılamaya yardımcı olurken, vatandaşların araçlarındaki arızalara müdahale etmelerini kolaylaştırıyor. Kursiyerler hem teorik hem de uygulamalı eğitimler alarak sektörde iş bulma imkanı elde ediyor.


Advertisement