İşte Özgür Suriye Ordusu Hirfanlı'da Eğitim Görecek - Son Dakika
Güncel

İşte Özgür Suriye Ordusu Hirfanlı'da Eğitim Görecek

İşte Özgür Suriye Ordusu Hirfanlı\'da Eğitim Görecek

Özgür Suriye Ordusu'nun Kırşehir'de askeri eğitim alacağı ortaya çıkarken, eğitimin verileceği Hirfanlı köyü sakinleri "Hiçbir şeyden haberimiz yok" dedi.

26.11.2014 10:26  Güncelleme: 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özgür Suriye Ordusu, Kırşehir'in Hirfanlı köyünde askeri eğitim alacağı ortaya çıktı. Özgür Suriye Ordusu'na Kırşehir'de askeri eğitim verileceğinin ortaya çıkması sonrasında Kırşehir'in Kaman İlçesi Hirfanlı köyü üzerinde bulunan Jandarma bölgesi ve çevresinde herhangi bir hareketlilik yaşanmıyor.

KÖYLÜ HABERDAR DEĞİL

Kaman ilçesine 20 kilometre uzaklıkta bulunan Hirfanlı köyü arazisi içerisinde bulunan jandarma bölgesinde güvenlik üst düzeye çıkarılırken bölge halkı yaşanan gelişmelerden haberdar olmadıklarını söyledi.

Köylüler; "Hiçbir şey hakkında bilgimiz yok. Askeri bölgede de bir hareketlilik yok. Şuanda hiç kimse gelmedi" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İşte Özgür Suriye Ordusu Hirfanlı'da Eğitim Görecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ZURNA: BU DURUMDA ACABA ESAT ARMUT MU TOPLAR YOKSA PKK YE EĞİTİM GÖRMELERİ İÇİN ŞAMDA KAMP MI KURMALARINI MI TEKLİF EDER GÖRECEĞİZ BAKALIM. . . 9 3 Yanıtla
  • GOZLEMCI: SIMDIDE ESADIN EN DOGAL HAKKIDIR PKK YA SURIYEDE KAMP KURDURMASI. . . BUDA DEMEK OLUYOR KI YAKINDA OZGUR TURKIYE ORDUSU DIYE BISEY CIKARSA SURIYE, IRAK, LUBNAN, MISIR EGITIM VERDIRIRSE KANUNEN HAKLI OLUYORLAR. . . . ISE BAK YA MUSLUMAN ULKE TURKIYE 2. CI ISRAIL OLDU DIGER MUSLUMAN ULKELERE. . . TURKIYEYI ISRAILDEN AYRI TUTAN TEKSEY, ISRAIL YAHUDI AMA MUSLUMAN KATLEDIYOR, TURKIYE ISE MUSLUMAN AMA MUSLUMANLARI BIRBIRINE KIRDIRIYOR. . FARK GOREMIYORUM. . . PARDON TURKIYENIN SOZDE MUSLUMAN HUKUMETININ ICRAATI BUNLAR. . ELESTIRILERE ACIGIM. . . SAYGILAIMLA 5 2 Yanıtla
  • YALÇIN ASİLKAN: Suriyeden bize ne düşünelim biraz. biz kendimize düşman ve düşmanlar bulmak için bahaneler üretiyoruz. bunu böyle yapmazsak tabiki kimler ceplerini dolduracak. günlük haberler üretip başka şeylerin üstü nasıl kapatılacak. 1 milyona yakın suriyeli getirildi ordadan BESLİYORUZ hepsini ki yarın sokakta bize kafa tutsunlar diye. HERŞEY RANT RANT BAŞKA BİŞEY DEGİL. 1 PAKET MAKARNAYA BU ÜLKEDE OY VERENLER OLDUGU SÜRECE BU BÖYLE DEVAM EDER 2 2 Yanıtla
  • Selahattin Kayaoğlu: KIRŞEHİRLİLERE BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR. PKK EĞİTİMİNİN VERİLMESİNE HAYIR KAMPANYASI YAPILMALI. MUHALEFET(KAPICILAR) CHP MHP UYUYORMU. . . İL VE İLÇE BAŞKANLARININ OLAYI AYDINLATMALARI GEREKİR. 0 2 Yanıtla
  • kemal bilgir: Kırşehir şehit aileleri olarak bu saçmalığı KINIYOR ve olayın takipçisi olacağımızı buradan bildiriyoruz. Bizim koç yiğitlerimiz bu topraklar da HAİNLER ve O'nlara yardım edenler SALTANAT sürsün diye ' toprağa düşmediler' Kendine gel artık ' Türk Milleti kendine gel artık Kırşehir ! ' 0 0 Yanıtla
  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.

  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.


Advertisement