Hüseyin Yayman: DHKP-C İntikam İçin Üç Yol Deneyecek - Son Dakika
Güncel

Hüseyin Yayman: DHKP-C İntikam İçin Üç Yol Deneyecek

Yayman, örgütün intikam için polisi hedef alabileceğini, stratejik yerlere canlı bomba eylemi yapabileceğini ve politikacılar ile ünlülere saldırabileceğini söyledi.

02.04.2015 09:13  Güncelleme: 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vatan Yazarı Hüseyin Yayman savcı saldırısı ile bir anda yine gündeme oturan DHKP-C örgütü ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

Yayman yazısında, "Örgüt son eylemin intikamını almak için üç eylem türü benimsenmiş durumda. Birincisi son eylemin intikamını almak için polis noktaları hedef alınacak. İkincisi stratejik yerlere canlı bomba eylemleri yapılacak. Üçüncüsü politikacılara ve ünlü isimlere suikastlar düzenlenecek." diye yazdı.

"3 TEMEL HEDEFİ VAR"

Hüseyin Yayman, terör örgütü DHKP-C'nin kaos planını deşifre edecek bir yazı kaleme aldı. Yayman'a göre, örgütün 3 temel hedefi var.

Yayman, " Türkiye, kırk yıllık PKK'yla mücadele dönemini sonlandırıp yeni bir sayfa açmaya hazırlanırken karanlık odaklar bir kez daha iş başı yaptılar." tespitinde bulundu.

Yayman yazısının son bölümünde şu ifadelere yer verdi:

"ERDOĞAN KARŞITLARI İÇİN FAZLA SEÇENEK KALMADI"

"Son iki yılda yaşananları zaten biliyorsunuz. Önce Gezi eylemleri. Sonra 17-25 Aralık darbe teşebbüsü yapıldı. Sözü uzatmayayım. Bunların hiçbiri başarılı olmadı. Tayyip Erdoğan her hamleden sonra daha da güçlendi. Geldiğimiz noktada Erdoğan karşıtları için fazla seçenek kalmadı. DHKP-C gibi çok sahipli bir taşeron örgütü kullanarak sansasyonel eylemler yapacaklar.

"POLİTİKACILARA VE ÜNLÜ İSİMLERE SUİKAST"

Önümüzdeki günlerde son eylemin intikamını almak için üç eylem türü benimsenmiş durumda. Birincisi son eylemin intikamını almak için polis noktaları hedef alınacak. İkincisi stratejik yerlere canlı bomba eylemleri yapılacak. Üçüncüsü politikacılara ve ünlü isimlere suikastlar düzenlenecek. DHKP-C son eylem sırasında 'Polis müdahalesi olursa, zincirleme eylem koyacaklarını ve fedai eylemleri yapacaklarını' zaten söyledi. Onun için bundan sonra olacaklar artık seriye bağlandı.

"KARANLIK ODAKLAR DEVREYE GİRDİ"

Bu eylem bize şunu gösteriyor. Türkiye, tarihinin en önemli seçimlerinden birine giderken karanlık odaklar yeniden devreye girdiler. Seçime kadar kaos planlarını devreye koyup, ülkeyi destabilize etme amacındalar. Muhtemelen seçime kadar tansiyon iyice yükselecek ve şok edici eylemler yapılacak."

Hüseyin Yayman: DHKP-C İntikam İçin Üç Yol Deneyecek
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Hüseyin Yayman: DHKP-C İntikam İçin Üç Yol Deneyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (54)

  • As: Törerıste törerıs diyemeyen chp bu vatan topraklarında yerı yoktur partıyı törerıslerın elıne geçmiş durumdadır chp yalakası mhp yazıklar olsun sıze 24 31 Yanıtla
  • He he: Analarının kırmızı donunu kafalarına geçirmiş, delikanlı taklidi yapıyolar . . . 40 11 Yanıtla
  • Batman 72: Bu akpliler kadar koyun olmaz gercegi koyun biraz daha akllidir 24 27 Yanıtla
  • As: Törerıs kemal 16 33 Yanıtla
  • çetin: çibanın başı akepe ve onun polisleri dümen dümen dümen 19 26 Yanıtla
  • ALİ: bunlar bir avuç alevi bunlarında arkasında İRAN var. bataklık irandır. kurutmak lazımdır. yavuz sultan selim ruhun şad olsun. 23 18 Yanıtla
  • maraş cCc: akp defolup gitsin teröristleri şımartan kendileri 23 16 Yanıtla
  • 1453 kartalları: BEN BİREY OLARAK RECEP TAYYIP ERDOĞANIN ASKERİYİM AKPARTI BİNASINA ADIM ATMIŞ DEGİLİM BENİM GİBİ CANINI VERECEK YÜZBINLERCE İNSAN VAR. . HAİNLER ATEŞLE OYNAMAYIN 12 26 Yanıtla
  • TURAN: son 3 seçimde de oyumu akp ye kullandım ama su son zamanlardaki ayrıstırı tutumu mezhepçilik kavgası körüklemes süleyman şah olayı pkk yla yapılan gizli anlaşmalar ve nıcelerı yuzunden bundan sonrakı secımlerde oyum mhp ye. . 16 18 Yanıtla
  • BENCE: TÜRKİYE KAOSA SÜRÜKLERNİYOR DİYE CHP ZİL TAKIP OYNARSA ŞAŞIRMAYIN. KAOSTAN, KRİZDEN, KANDAN, KAVGADAN BESLENEN CHP İKTİDARA GELMENİN İLLEGAL YOLLARINA TAM DESTEK VERECEKTİR. 9 25 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement