"İstasyon" Şanlıurfa'da - Son Dakika
Eğitim

"İstasyon" Şanlıurfa'da

"İstasyon" Şanlıurfa\'da

Öğretim Görevlisi İbrahim Yenigün tarafından verilen, "Otoyola Girmeden Son İstasyon" adlı kişisel gelişim programı bu defa, Şanlıurfa'da gerçekleştirildi.

09.04.2015 22:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle Üniversitesi Öğr. Gör. İbrahim Yenigün tarafından verilen, "Otoyola Girmeden Son İstasyon" adlı kişisel gelişim programı bu defa, Şanlıurfa GAP TAEM (Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi)'nde gerçekleştirildi.

Yeni ve geliştirilmiş son versiyonun paylaşıldığı kişisel gelişim programına, kurumun tüm merkez ve ilçe çalışanları katıldı. Yoğun ilgi ve beğeni gören program, GAP TAEM'in konferans salonunda gerçekleştirildi.

Hayata dair önemli mesajlar veren, sıradışı ancak etkili ve keyifli bir sunum gerçekleştiren Yenigün, "Programın isminden de anlaşılacağı üzere; Hepimiz bir hayat yolculuğunda yol almaya devam ediyoruz. Ancak yoğun yaşam şartları veya rutin yaşananlar bazen bizleri sıkıcı ve mutsuz kılabiliyor. Dolayısıyla bizleri bu düşüncelerden uzaklaştıracak, bazen farkındalığı adına giderek daha az önemsediğimiz bazı değerlerimizi tekrar hatırlatacak, kendimizle baş başa kalabileceğimiz, istasyonlarda gerçekleştirilen molalar misali zaman dilimlerine ihtiyaç duyuyoruz. Bu düşüncelerden hareketle hazırlayıp, katkı sağlamayı hedeflediğimiz programda, değişik sürpriz bölümlerle yaşama dair her zaman hatırlanması gereken değerlerimizi, mutluluk, motivasyon ve başarı formüllerimizi aktarmaya çalışıyoruz" dedi.

Program sonrası GAP TAEM için çok önemli olan yeni Tarım dönemine geçilmesi vesilesiyle bir de kurban kesildi. Ayrıca, kurum yöneticileri gerçekleşen programın, uğur getirmesini ve verimli bir dönem olmasını dilediler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Eğitim 'İstasyon' Şanlıurfa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Afrika Düşünce Platformu, Türkiye'de 1. Prafrica Çalıştayı düzenledi
    15:50 Afrika Düşünce Platformu, Türkiye'de 1. Prafrica Çalıştayı düzenledi

    Afrika Düşünce Platformu tarafından düzenlenen 1. Prafrica Çalıştayı'nda Afrika'da sağlıktan yapay zekaya, ekonomiden siyasete farklı alanlarda konular ele alındı. Programda sunumlar Türkiye'de okuyan Afrikalı öğrenciler tarafından Türkçe yapıldı. Çalıştayın amacı, Türkiye'deki Afrika çalışmalarına yeni perspektifler sunmak ve Afrika sorunlarına çözümler üretmektir.

  • Şahinbey Belediyesi Çocuk Şenliği Başladı
    15:48 Şahinbey Belediyesi Çocuk Şenliği Başladı

    Şahinbey Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği ve 9 gün sürecek olan 'Çocuk Şenliği' başladı. Şenlikte çocuklar birbirinden renkli gösterileri izleyebilecek ve çeşitli etkinliklere katılabilecekler.

  • Balıkesir'de 70 kişiye bahçıvanlık belgesi verildi
    14:50 Balıkesir'de 70 kişiye bahçıvanlık belgesi verildi

    Balıkesir Çiftçi Eğitim Merkezi'nde düzenlenen 4. Uygulamalı Bahçıvanlık Kursu tamamlandı ve 70 kursiyere belgeleri törenle verildi. Kursiyerler, kursun faydalı olduğunu belirtirken, BAÇEM Müdürü Nazım Tanrıkulu bin 200 kişinin belge aldığını söyledi.

  • KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, YTB heyetiyle görüştü
    14:25 KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, YTB heyetiyle görüştü

    Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) heyetiyle bir araya geldi. Rektör Çuvalcı, uluslararası öğrencilerin eğitim ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik iş birliklerine açık olduklarını belirtti. Görüşmede, uluslararası öğrencilerin akademik ve sosyal hayata entegrasyonunu güçlendirmeye yönelik çalışmalar ele alındı.

  • Balıkesir'de Bahçıvanlık Kursu Tamamlandı
    14:06 Balıkesir'de Bahçıvanlık Kursu Tamamlandı

    Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde düzenlenen 4. Uygulamalı Bahçıvanlık Kursu tamamlandı. Kursiyerlere törenle belgeleri verildi.

  • Seydişehir'de öğrenci servis araçları denetlendi
    13:43 Seydişehir'de öğrenci servis araçları denetlendi

    Konya'nın Seydişehir ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarma ekipleri ile İlçe Şoförler Odası Başkanlığı'nın koordinesinde 53 öğrenci servis aracı denetlendi. Denetimlerde şoförlerin yeterlilikleri, araçların evrakları ve diğer ekipmanları kontrol edildi.

  • Adıyaman'ın Gölbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Ağaçlara Kuş Yuvası Astı
    12:38 Adıyaman'ın Gölbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Ağaçlara Kuş Yuvası Astı

    Gölbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, atıl durumdaki malzemeleri kullanarak okulun bahçesindeki ağaçlara renkli kuş yuvaları astı. Proje, geri dönüşüm farkındalığı ve doğayla zaman geçirme fırsatı sunuyor.


Advertisement