İstanbul'da 30 Ağustos Kutlamalarına Kısıtlama - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da 30 Ağustos Kutlamalarına Kısıtlama

İstanbul\'da 30 Ağustos Kutlamalarına Kısıtlama

İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerinin sadece çelenk koyma ve tebrikleri kabul şeklinde icra edilecek, konser, eğlence ve kutlama faaliyetleri yapılmayacak.

28.08.2015 20:11  Güncelleme: 23:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerinin sadece çelenk koyma ve tebrikleri kabul şeklinde icra edileceğini bildirdi.

SAAT 07.00'DE BAŞLAYIP, 21.00'DE SONA ERDİĞİ ANIMSATILDI

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "Ulusal ve Resmi Bayramlar ile Mahalli Kurtuluş Günleri, Atatürk Günleri ve Tarihi Günlerde Yapılacak Tören ve Kutlamalar Yönetmeliği" çerçevesinde Zafer Bayramı'nın 30 Ağustos Pazar günü saat 07.00'de başlayarak, 24.00'te sona ereceği anımsatıldı.

"YAPILMAMASI UYGUN GÖRÜLDÜ"

Bayramın başlangıç ve bitiş saatleri arasında resmi kurumların bayraklarla donatılacağının belirtildiği açıklamada, "İlimizde gerçekleştirilecek 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları ile ilgili, Başbakanlığın 28.08.2015 tarih ve 29459 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan genelgesinde, 'son günlerde meydana gelen terör olayları nedeniyle, 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerinin sadece çelenk koyma ve tebrikleri kabul şeklinde icra edilmesi, diğer şenlik, konser, eğlence ve kutlama faaliyetlerinin yapılmamasının uygun görüldüğü' belirtilmiştir" denildi.

ATATÜRK ANITINA ÇELENK BIRAKILACAK

Açıklamada, İstanbul'da Zafer Bayramı kapsamında 09.30'da Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk sunulacağı ve 10.15'te ise Valilik'te tebriklerin kabul edileceği belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'da 30 Ağustos Kutlamalarına Kısıtlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Anadolunun sesi: On Numara 2 0 Yanıtla

Advertisement