İstanbul'un Göbeğinde Çifte İnfaz! - Son Dakika
Güncel

İstanbul'un Göbeğinde Çifte İnfaz!

İstanbul\'un Göbeğinde Çifte İnfaz!

Eyüp'te 20-25 yaşlarında biri kadın, iki kişi başlarından tabancayla vurularak öldürüldü. Polis, esrarengiz cinayeti aydınlatmak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

10.02.2016 12:48  Güncelleme: 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Eyüp'te 20-25 yaşlarında biri kadın iki kişinin başlarından tabancayla vurularak öldürülmüş cesetleri bulundu. Cesetlerin üzerinden herhangi bir kimlik çıkmadı. Polis esrarengiz cinayeti aydınlatmak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

VATANDAŞLAR İHBAR ETTİ

Rami'de saat 07.00 sıralarında vatandaşlar polise ihbarda bulunarak boş bir alanda iki kişinin hareketsiz yattığını söyledi. Olay yerine giden polis ekipleri 20-25 yaş grubunda biri kadın iki kişinin cesetleriyle karşılaştı. Bu kişilerin başlarından tabancayla vuruldukları tespit edildi. Olay yerinde yapılan incelemede cesetlerin üzerinden herhangi bir kimlik belgesi çıkmadı.

CİNAYET GECE İŞLENMİŞ

Cinayet Büro Amirliği tarafından yürütülen soruşturmada cinayetin gece saatlerinde işlendiği, sabah gün ışıdığında cesetlerin vatandaşlar tarafından fark edildiği tespit edildi.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENİYOR

Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ölen kişilerin kimliklerinin tespit edilip şüphelilerin yakalanması için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Bölgedeki tüm güvenlik kameralarının incelenerek cinayetle ilgili bir ipucunun arandığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'un Göbeğinde Çifte İnfaz! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • f 16: KAHROLSUN PKK KAHROLSUN AKP YASASIN MHP-CHP 44 28 Yanıtla
  • SOLGORUSLU LAZO: ESRA EROL GIBI PORGAMLARI KALDIRMAK SART,DIZILER HALKIMIZIN AHLAKINI BOZUYOR.... 21 2 Yanıtla
  • AK: ESKİDEN DE BÖYLE OLAYLAR OLUYORDU.HEMEN SUÇU HÜKÜMETE ATANLAR VAR. 7 13 Yanıtla
  • Delikanli ol: La bu AKP düşmanları kim varsa terk etsin şu ülkeyi. Onların yaptığı ne yolu ne hastaneyi kullanman o Zaman. Eşek yollundan devam edin o Zaman geri kafalılar 9 8 Yanıtla f 16: Ozaman bizden vergi almasin 3 0 xyz: Mal babalarinin parasimi,milletin vergisi o paralar. 1 1
  • AMED: 1 KASIM DAN SONRA ÜLKEYE HUZUR GELDİ.. HUZURABAK 5 11 Yanıtla
  • FATIH: Ülke taksasa dönmüş silahlanmanın bu kadar kolay olduğu bi dönem olmamıştı,Allah sonumuzu hayır etsin... 12 2 Yanıtla
  • AKP nin ESERİDİR İŞTE: KENDİNİ MÜSLÜMANIM DİYİP KENDİ ÇIKARI İÇİN BU İNSANLARIN ÖLÜMÜNE TEK SEBEP OLAN AKP DİR İNŞALLAH ONU DESTEKLİYENLERİN DE BAŞINI BU TÜR ACI VERİ ALLAH BAKALIM O ZAMAN YÜREK YANMAZ NASILDIR ANLASINLAR ALLAHIM BENİ DUYUYORSAN AMİN OLSUN 3 10 Yanıtla
  • YAĞMUR: YA ANLAMIYORUM !!!NEDEN TÜRKİYEDEKİ OLAN HER TÜRLÜ KÖTÜLÜKLERİN SORUMLUSU AKP OLUYOR??? KARDEŞİM İKİ İNSANIN BİR SORUNU OLUYOR. KAVGA EDİYOR CANA KIYIYOR. BUNDA AKP NİN SUÇU NERDE?? BAŞIMIZDA CHP VEYA MHP OLSA BU DURUMLAR DÜZELECEKMİ.TÜRKİYENİN BAŞINA KİM GEÇERSE GEÇSİN CAHİLLİK BİZİM MİLLETİMİZDE OLDUĞU SÜRECE ?!! KİMSEYİ SUÇLAMAYA GEREK YOK AYIPTIR 10 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Yalova'da Uyuşturucu Ticareti Yapan 2 Zanlı Tutuklandı
    14:22 Yalova'da Uyuşturucu Ticareti Yapan 2 Zanlı Tutuklandı

    Yalova Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir istihbaratı değerlendirerek C.G'nin uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etti. C.G. ve M.B. gözaltına alındı ve yapılan aramalarda uyuşturucu ile hassas teraziler ele geçirildi. Şüpheliler tutuklandı.

  • Edremit Körfezi'nden Organik Zeytin Sütü İlgi Görüyor
    14:22 Edremit Körfezi'nden Organik Zeytin Sütü İlgi Görüyor

    Balıkesir'in Edremit körfezi ilçelerinde üretilen zeytin sütü, organik yöntemlerle elde edilen özel bir yağdır. Zeytinler taş değirmende ezilerek hiçbir baskı işlemi görmeden damlama yöntemiyle yağ elde edilir. Zeytin sütü, yüksek miktarda E vitamini, A.D.K vitaminleri, polifenoller ve mikro besinler içerir. Kalp damar sağlığına, kötü kolesterolü düşürmeye ve yüksek tansiyonu düşürmeye yardımcıdır. Zeytin sütü, saflık ve temizlik anlamında kullanılan özel bir zeytinyağıdır ve doğal yollarla üretilip paketlenir.

  • AŞTİ'de Ramazan Bayramı Yoğunluğu
    14:20 AŞTİ'de Ramazan Bayramı Yoğunluğu

    AŞTİ'ye 5-15 Nisan 2024 tarihleri arasında 17 bin 662 otobüs giriş-çıkış yaparken, toplam 706 bin 480 yolcu sirkülasyonu gerçekleşti. Bayram tatilini değerlendirmek isteyen vatandaşlar peronları doldururken, toplam 17 bin 662 otobüs de AŞTİ'ye giriş-çıkış yaptı. Yoğunluk nedeniyle tatil öncesinde ve tatil boyunca temizlik, güvenlik, trafik gibi konularda tüm önlemler artırılırken süreç boyunca herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

  • Yargıtay Başkanlığı Seçimi 19. Turda Sonuçlanamadı
    14:20 Yargıtay Başkanlığı Seçimi 19. Turda Sonuçlanamadı

    Yargıtay Başkanlığı için bugün yapılan seçimin 2 turundan da sonuç alınamadı. Yarın yapılacak 19. turda Mehmet Akarca ve Ömer Kerkez yarışacak.

  • Bursa PERDER Başkanı Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden seçildi
    14:20 Bursa PERDER Başkanı Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden seçildi

    Bursa PERDER'in yeni döneminde de başkanlığa aday olan Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden başkan seçildi. Kılıç, önümüzdeki iki yıl boyunca Bursa PERDER'in başkanlık görevini üstlenecek. Seçim öncesi geçmiş dönemin idari ve mali tablosunu açıklayan Kılıç, et fiyatlarındaki indirimin süreceğini ve yeni projelerle güçlü birlikteliği hissettirmek istediklerini belirtti.

  • Yozgat Çamlığı'nda doğaseverler ve motor tutkunları buluştu
    14:19 Yozgat Çamlığı'nda doğaseverler ve motor tutkunları buluştu

    Yozgat Valiliği tarafından düzenlenen etkinlikte doğaseverler ve motor tutkunları Yozgat Çamlığı'nda bir araya geldi. Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, ilin turizm potansiyelini artırmak için çalışmaların devam ettiğini belirtti.


Advertisement