İstanbul-Samsun D-100 Karayolunda Bayram Tatili Yoğunluğu - Son Dakika
Turizm

İstanbul-Samsun D-100 Karayolunda Bayram Tatili Yoğunluğu

İstanbul-Samsun D-100 Karayolunda Bayram Tatili Yoğunluğu

Bayram tatili için İstanbul'dan yola çıkan tatilciler, İstanbul-Samsun D-100 karayolunda yoğunluğa neden olurken trafik durma noktasına geldi.

26.07.2014 22:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum osmancık’ta Bölge ve şehir içi trafik ekipleri, yoğunluğu azaltmak için ışıklı kavşaklarda sürücüleri zaman zaman ikaz ederek trafik kurallarına uymaları için yönlendiriyor.

İlçenin girişinde ulusoy ışıklı kavşağından itibaren uzun uzun araç kuyruğu oluşuyor.

Bayram tatili için İstanbul’dan Samsun, Trabzon ve Karadeniz hattına giden sürücüler, araç yoğunluğundan şikayetçi oldular. Zaman zaman tarfiğin durma noktasına geldiğini kaydeden tecrübeli sürücüler bazı sürücülerin kuralları hiçe sayarak hız yaptığını ve sık sık şerit değiştirerek trafiği tehlikeye düşürdüklerine dikkat çekerken normal şartlarda 8 saatte varacağımız yere böyle giderse 16 saatte de varamayacaklarını belirttiler.

Osmancık sınırlarında trafik ekiplerinin aldıkları önlemlerin dikkat çekici olduğunu ifade eden sürücüler bu bölgenin İstanbul-Trabzon arasında tam ortada olduğunu yorgunluk belirtilerin hat safhaya çıktığına dikkat çekerlerken sürücüleride dikkatli olmaları için uyardılar.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Turizm İstanbul-Samsun D-100 Karayolunda Bayram Tatili Yoğunluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement