İstanbul Emniyet'i Tüm Birimleri Uyardı: Saldırı İstihbaratı Var - Son Dakika
Güncel

İstanbul Emniyet'i Tüm Birimleri Uyardı: Saldırı İstihbaratı Var

İstanbul Polisi, halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde ve bazı metro istasyonlarında meydana gelebilecek bombalı saldırılara karşı uyarıldı, önlemler artırıldı.

27.07.2015 13:58  Güncelleme: 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne ait olduğu iddia edilen ve sosyal medyada yoğun olarak paylaşılan 'uyarı' belgesi doğru çıktı.

TÜM BİRİMLERE GÖNDERİLDİ

Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan imzasıyla tüm birimlere gönderilen yazıda, Suruç'taki olayın ardından yaşanan saldırılar ve geçen cuma günü eş zamanlı olarak birçok ilde yasa dışı örgütlere yönelik gerçekleştirilen operasyondan bahsedildi.

Operasyon sırasında yasa dışı DHKP-C örgütü üyesi olduğu belirtilen Günay Özarslan'ın ölü ele geçirildiği, buna paralel polise yönelik saldırılar yapıldığı ifade edildi.

"SALDIRILARIN DEVAM EDECEĞİ YÖNÜNDE İSTİHBARAT ELDE EDİLMİŞTİR"

Saldırıların devam edeceği yönünde istihbarat bilgisi olduğu ifade edilen yazıda, "Törer örgütlerinin Yenikapı, Hacıosman, Osmanbey ve Taksim metroları ile metrobüs duraklarına bombalı eylem gerçekleştirebilecekleri, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik saldırıda bulunulacağı yönünde bilgiler elde edilmiştir" denildi.

"HALKIN KALABALIK OLDUĞU NOKTALARA DİKKAT"

Saldırıların diğer metro ve toplu taşıma araçlarına, güvenlik güçleriyle araçlarına, emniyet binaları, tesis ve lojmanlarına, kamu binalarına ve halkın kalabalık olarak bulunduğu noktalara gerçekleştirilebileceği kaydedilerek, "Bu nedenle personelin konuyla alakalı duyarlı bulunması yönünde uyarılmasını, alınan güvenlik tedbirlerinin gözden geçirilerek, olabilecek gelişmelerden anında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bilgi verilmesi..." denildi.

İstanbul Emniyet\'i Tüm Birimleri Uyardı: Saldırı İstihbaratı Var

Son Dakika Güncel İstanbul Emniyet'i Tüm Birimleri Uyardı: Saldırı İstihbaratı Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • karadeniz: PKK diyeni asmali artik 40 6 Yanıtla
  • &!: bunlari kim destekliyor sa allah belasini versin 33 2 Yanıtla
  • Rıdvan: ulan Allah bilir o bombayı siz patlatıp terör yaptı deyip akparti. ye milliyetçi oyları alacaksınız milliyetçiler aptal değil kendinize gelin 8 24 Yanıtla
  • hadi ulen cakal: Paraleller kaos istiyo 16 8 Yanıtla
  • Orhan demir : En büyük. Hain Fuat. Avni 11 10 Yanıtla
  • ZAFER ISLAMIN OLCAK cCc: 80 de sagci solcu die milleti birbirine dsurduler simdi kurt turk die milleti birbirine dusurmeye clisiyolar hepimiz musluman kardesiz ben turkum yorugum islam icin savasirim irkim icin degil bu gunleride atlatcaz ins malesef kurt imanli kardeslerim de kandirmislar 19 1 Yanıtla
  • Adana01: Tc nin şehirlerde ekmegini yiyonuz ey hdp liler bugun turkiye suriye gibi olsa gidecek nerresi var yazıklar olsun size ve destek veren tc kimlikli vatandaşlara 17 3 Yanıtla
  • Yunus emre istanbul: Allah tan başka kimseden korkmuyoruz Devlet yakaladiklarini birakmasin yeter 19 0 Yanıtla
  • ercan: inadina erdogan 13 4 Yanıtla
  • 562: TURK TOPRAKLARI DAHILINDE VE HARICINDE PKK NIN BIR VATANI OLMAYACAK 12 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement