İstanbul'daki Tramvayda IŞİD Şüphesi - Son Dakika
Güncel

İstanbul'daki Tramvayda IŞİD Şüphesi

Kabataş-Bağcılar tramvayında bir yolcunun çektiği videoda yer alan iki gencin görüntüsü çok konuşuluyor.

18.09.2014 17:25  Güncelleme: 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul’daki Kabataş- Bağcılar tramvayında bir yolcu tarafından çekilip Youtube yüklenen görüntüler sosyal medyayı salladı. Görüntülerde üstündeki tişört ve rahat tavırlarıyla dikkat çeken genç veyanındaki arkadaşı kimi kesim tarafından IŞİD militanı olarak görülürken kimileri de sempatizan yorumu yaptı.

LOGO DİKKAT ÇEKTİ

Tramvaydaki bir yolcunun dikkatini çeken iki genç cep telefonuyla kameraya alınmış. Görüntülerdeki uzun saçlı ve uzun sakallı gençlerden biri, Irak'ta ve Suriye'de terör estiren, dünyanın koalisyon kurarak savaşmaya hazırlandığı IŞİD'in (Irak Şam İslam Devleti) bayrağındakine benzer bir logo taşıyan tişörtü ve rahat hareketleriyle dikkat çekiyor.

ENDİŞE YARATTI

Youtube'a konulan görüntüler izleyenlerde endişe yarattı ve sosyal medyada yeni bir tartışma başlattı. Kimilerine göre bu gençler İStanbul'da elini kolunu sallayarak gezen IŞİD militanı, kimilerine göre de bu kişiler terörist değil IŞİD sempatizanı. Kimilerine göre de gencin üzerindeki tişörtün IŞİD'le bir alakası yok.


İstanbul\'daki Tramvayda IŞİD Şüphesi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel İstanbul'daki Tramvayda IŞİD Şüphesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • orjinal: pkk. dolaşıyor geziyor metroyada biniyor taksimide işgal ediyor ses yok. işid metroya binmiş binsin ne var bunda. 15 17 Yanıtla
  • serok: T. C SATILDI HABERİNİZ OLSUN 23 6 Yanıtla
  • sinan: Ee ne var bunda diyarbakırda da kürdistan yazan paçavra giyiyolar kimsenin karıştığı yok. 11 18 Yanıtla
  • hımmmm: ASLA BU GELECEK SEÇİMDE AKP YE OY VERMEYECEĞİM. 22 6 Yanıtla
  • soylu say: lan pkk sempatızanları güçünüz istanbulda otobüsleri yakmayamı yarıyor bak işidçileri istanbulun göbeğinde cirit atıyorlar maharetinizi göstersenize onlara işiniz molotof atmak kamu malına zahiyat vermekmi birazda insanlık adına çalışın la 12 13 Yanıtla cem55: pkk sempatizanları suriyede ırakta işidin peşinde kaçanlar türkiyeye geliyor yorum yapıp akıl vereceğine o işi sen yapsana istanbul kürtlerin yeri değil türklerin çoğunluk olduğu yer sizide insanlığa davet ediyoruz 0 0
  • göreceksiniz: Bunlar esas bomba falan patlatınca göreceksiniz siz akp ye oy vermeyi. . Ülkeyi yangın yerine çevirecek bu teröristler. 23 2 Yanıtla
  • serok: BURDA İŞ İT ÇOK OLMUŞ HER YER DOLU ALLAH BELA LARINI VERSİN 21 2 Yanıtla
  • a a a a a a a: ARTIK ALLAH YAZAN HERŞEY İŞİD OLDU 5 18 Yanıtla
  • deli: başka ne olacak ikiside işidli tiplerine ve bakışlarına baksanıza 17 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement