İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonu

Bağcılar ve Fatih ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda, çok miktarda uyuşturucu , 3 tabanca ve bir miktar para ele geçirildi.

18.08.2014 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağcılar ve Fatih ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda, çok miktarda uyuşturucu, 3 tabanca ve bir miktar para ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda 14 Ağustos'ta Bağcılar'da bazı şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi.

Aramalarda, 60 kilogram esrar, 3 bin 590 ecstasy, 2 bin 315 gram toz esrar, 150 captagon, 115 gram bonzai maddesi, 3 ruhsatsız tabanca, 75 mermi, 3 hassas terazi ve 6 bin 910 lira ele geçirildi.

Operasyonda M.S. ve M.D. gözaltına alınırken, M.C. için de arama çalışması başlatıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.D. ve M. S. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Fatih'te 5 kişi gözaltına alındı

Bu arada, bir ihbarı değerlendiren Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, aynı tarihte Fatih'te bazı şüphelilere ait ev ve araçlara yönelik operasyon gerçekleştirdi.

Operasyonda, arama yapılan ev ve araçlarda çeşitli yerlere gizlenmiş halde 573 gram toz esrar, 52 gram bonzai maddesi, 8 gram kokain, 150 ecstasy, 23 LSD maddesi ile 6 bin 740 lira bulundu.

Ayrıca, evde bulunan B.T, T.K, B.T, H.E. ve B.T. adlı şüpheliler de gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden B.T, H.E. ve B.T. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, B.T ile T.K. ise serbest bırakıldı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement