İstanbul'da Tüm Vapur Seferleri İptal Edildi - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Tüm Vapur Seferleri İptal Edildi

İstanbul'u etkili olan şiddetli lodos nedeniyle tüm vapur seferleri iptal edildi. THY de fırtına nedeniyle 3 gün için iptal edilen sefer sayısını 332 olarak açıkladı.

31.01.2015 11:17  Güncelleme: 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olmaya başlayan lodos nedeniyle saat 11:00 itibariyle tüm vapur seferleri iptal edildi. Lodos nedeniyle denizde dev dalgalar oluştu. THY de fırtına nedeniyle 229 seferinin yapılamadığını açıkladı.

THY, İNTERNET SİTESİNDEN AÇIKLAMA YAPTI

İstanbul'da etkili olan lodos, hava ulaşımını olumsuz etkiledi. Türk Hava Yolları (THY) internet sitesinden yolcularına duyuru yaparak iptal edilen seferleri açıkladı. THY'nin resmi internet sitesinde konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Meteorolojik raporlar ışığında, beklenen olumsuz hava durumunun Türk Hava Yollarının uçuşlarını aksatma olasılığına karşın gerekli tedbirler alınmaktadır" denilerek iptal edilen uçuşları sefer sayıları ve saatleri açıklandı.

332 SEFER İPTAL

Yetkililer bugün 104, yarın ise 124 seferin iptal edildiğini belirtirken, 3 gün için iptal edilen toplam sefer sayısı 332 oldu.

GÖKÇEADA'YA 2 GÜN ULAŞIM YOK

Çanakkale Boğazı ve adalara deniz ulaşımını sağlayan Gestaş firması; dün, bugün ve yarınki Kabatepe- Gökçeada hattında yapılması planlanan bütün seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal etti. Geyikli- Bozcaada seferleri de aynı şekilde iptal edildi. Bursa-İstanbul arası çalışan BUDO da deniz uçağı seferlerini iptal etti.

KARLAR ERİYİP SEL OLABİLİR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kar yüksekliğinin kayak merkezleri olan Bursa Uludağ'da 185, Kocaeli Kartepe'de 177, Bolu Kartalkaya'da 168, Isparta Davraz'da 135, Çankırı Ilgaz'da 90, Manisa Spil dağında 25 santimetre olduğunu belirtti. Kuvvetli lodos fırtınasıyla birlikte hava sıcaklıklarında artış ve yağış beklendiği açıklandı. Yetkililer sıcaklığa bağlı kar erimelerinin neden olabileceği ani sel ve taşkın riskine dikkat çekerek uyarıda bulundu.

LODOS İSTANBUL'DA AĞAÇ DEVİRDİ

İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan lodos, saat 6.30 sıralarında Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda bir ağacın devrilmesine neden oldu. Olayda herhangibi bir can veya mal kaybı yaşanmadığı öğrenilirken, devrilen ağacın yolu kaplaması nedeniyle yol trafiğe kapandı. Polis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle Barboros Bulvarı'nın Beşiktaş İstikameti Yönü dubalar eşliğinde kontrollü bir şekilde trafiğe kapatıldı.

Trafik yoğunluğu oluşmaması amacıyla ulaşım karşı şeride verilerek karşılıklı olarak sürdürüldü. Olay yerine belediye ekipleri gelerek yürüttükleri çalışmayla devrilen ağacı elektirikli testere yardımıyla parçalara ayrıldı ve ağaç yol kenarına taşındı. Ağacın kaldırılmasıyla trafik tekrar normal seyrine döndü.

İDO'NUN İÇ HAT SEFERLERİ İPTAL

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO)'nden yapılan açıklama, tüm iç hat deniz otobüsü ile arabalı vapur seferleri iptal edildiği kaydedildi.

İptal edilen hızlı feribot ve dış hat deniz otobüsleri ise söyle belirtildi:

08:40 Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü
08:55 Bursa-Armutlu-Armutlutk-Yenikapı-Kadıköy Deniz Otobüsü
09:00 Kartal/ Yalova Deniz Otobüsü
09:00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy Deniz Otobüsü
09:30 Bandırma - Yenikapı - Bostancı Deniz Otobüsü
10:30 Yalova - Yenikapı Ferry Cat tipi hızlı feribot
10:45 Pendik/ Yalova Ferry Cat tipi hızlı feribot
10:45 Yalova/ Pendik Ferry Cat tipi hızlı feribot
11:00 Yenikapı - Yalova Deniz Otobüsü
11:30 Yenikapı - Yalova Ferry Cat tipi hızlı feribot
11:30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy Deniz Otobüsü
11:40 Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü
12:30 Yalova/ Kartal Deniz Otobüsü
12:30 Yalova - Yenikapı Deniz Otobüsü
13:00 Kadıköy-Yenikapı-Armutlutk-Armutlu-Bursa Deniz Otobüsü
13:00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy Deniz Otobüsü
14:10 Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü
14:30 Bursa-Yenikapı-Kadiköy Deniz Otobüsü
15:00 Kadıköy-Yenikapı-Armutlutk-Armutlu-Bursa Deniz Otobüsü
18:30 Bandırma - Yenikapı Hızlı Feribot
18:30 Bostancı - Yenikapı - Bandırma Deniz Otobüsü

İstanbul\'da Tüm Vapur Seferleri İptal Edildi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel İstanbul'da Tüm Vapur Seferleri İptal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • GÖREN: ŞUBAT AYI DEPREMLERİ AYIDIR. AMAN DİKKATLİ OLALIM . BU DOĞA AFATLARI İŞARET OLABİLİR. 2 ŞUBAT GEREDE DEPREMİ İDİ TARİH TEKERRÜRDEN İBARET İSE DİKKATLİ OLMAK LAZIM. 0 4 Yanıtla
  • Rojin: Rybjlk mali herseyi din ekseni etrafinda dondurmeyi birakin artik. Biraz update edin kendinizi. Dogal afet bu ve dunyanin heryerinde her cinsi oluyor. Biseye baglama zihniyeti senin gibi bi cahilden cikar. Senin bilette bende hadii durmayin o afette kalip kucuk beyninle yamulursun sonra kendi kendine sebeb olma bari 2 2 Yanıtla
  • Rojin: Hahaaa lan denyo sen derhal yok ol. Biletin benden direk afganistana yobaz. Hadi bak gel ben nerdeyim uzaaaaa la bakmaa hoduKkj 2 1 Yanıtla
  • Yonca erkan: Soguk 0 0 Yanıtla
  • Merve: Lodos fırtına 0 0 Yanıtla

Advertisement