İstanbul'da En Bilinen Ucuz Alışveriş Durakları - Son Dakika
Moda

İstanbul'da En Bilinen Ucuz Alışveriş Durakları

İstanbul\'da En Bilinen Ucuz Alışveriş Durakları

İstanbul'da uygun fiyatlı ve marka ürünleri bulabileceğiniz en bilinen alışveriş durakları

27.02.2015 10:05  Güncelleme: 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstiklal caddesi Taksim'in en popüler caddesi, burada gezerken dünya markalarının özel ürünleri ile dolu mağazalar da alışveriş yaparak tarzınıza yenilik katabilirsiniz. Beyoğlu İş Merkezi istiklal caddesinin orta bölümlerinde aşağıya doğru inerken sol tarafınızda kalıyor. Gitmek isteyenler için en kolay verebileceğim tarif, Oda Kule'nin karşı çaprazı demem yeterli olacaktır.

Adres: Asmalı Mescit Mh. İstiklal Caddesi No: 187 İstiklal Beyoğlu İstanbul

Terkos Pasajı – Taksim

Taksim İstiklal Caddesi üzerinde caddenin sonlarına doğru kalan Terkos Pasajı, Paşabahçe mağazası ve Fashion Repuclic mağazası arasında yer alan sokakta kalıyor. Sokağın içine girdiğiniz anda kendinizi önce bir pazarda hissettiren Terkos'un içinde çok ucuz tshirtler, elbiseler ve pantolon gibi birçok ürün yer alıyor.

Adres: Asmalı Mescit Mh. İstiklal Caddesi, Terkoz Çıkmazı Sokak, Beyoğlu-Taksim/İST


Beşiktaş Çarşısı Sinanpaşa Pasajı – Beşiktaş

Beşiktaş'ın merkezinde kalan kartal heykelli çarşı olarak bilinen Beşiktaş çarşı içinde pek çok mağaza ve pasaj yer alıyor. Bunlardan en bilidik olanı Sinanpaşa Pasajı, çarşı içinde kendinizi kaybedeceğinizi garanti ettiğimiz Beşiktaş Çarşısı ve pasajlarında; Buralarda da fiyatlar oldukça makul şık bir elbise almak istiyorsanız en fazla 50TL ödeyerek sahip olabiliyorsunuz.

Adres: Hasfırın Cad. Sinanpaşa İş Merkezi No:5 Beşiktaş

Opera Onur Pasajı – Kadıköy

Bahariye Caddesinde ilerlerken, sol tarafta Mudo Mağazanın hemen yanında bulunan Opera Onu Pasajı, yılların pasajı olup, zamanında neredeyse tek giyim adresiydi. Kadıköy'de alışveriş yapılacak yerler arasında herkesin adına aşina olduğu bir çarşıdır. Günümüzde tenha haliyle dikkat çekse de, müdavimlerinin vazgeçemediği en eski pasajdır. En sevdiğiniz markanın ürünlerinin birebir aynısı, daha uygun fiyata almak istiyorsanız mutlaka buradaki dükkanlara uğrayın derim.

Adres: Osmanağa Mh., 34714 Kadıköy/İstanbul


Kaynak: Bültenler

Son Dakika Moda İstanbul'da En Bilinen Ucuz Alışveriş Durakları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement