İsrailli Akademisyen: Teröristlerin Annelerine Tecavüz Etmek Lazım - Son Dakika
Güncel

İsrailli Akademisyen: Teröristlerin Annelerine Tecavüz Etmek Lazım

İsrailli Akademisyen: Teröristlerin Annelerine Tecavüz Etmek Lazım

Dr. Mordechai Kedar, 3 gencin ölü bulunduğu gece radyoda, "Teröristleri caydıracak tek şey onların annelerine veya kız kardeşlerine tecavüz etmek" dedi.

22.07.2014 16:26  Güncelleme: 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrailli akademisyen Dr. Mordechai Kedar, İsrailli üç gencin cesetlerinin bulunduğu 1 Temmuz’da bir radyo programında, "Teröristleri caydıracak tek şey, mesela gençleri kaçırıp öldürenleri, onların annelerine veya kız kardeşlerine tecavüz etmek." dedi.

İLGİNÇ SOHBET

Bar-llan Üniversitesi’nde öğretim görevlisi Kedar’ın, katıldığı “Hakol Diburim” adlı programda, "Hamas liderlerini caydıracak tek şey kafaları ve omuzları arasındaki bağlantıyı tehdit etmek" sözleri üzerine sunucu Yossi Hadar, "Peki sizce bu Hamas’ın rütbelerinde elenmeye yardımcı olur mu?" sorusunu sordu.

"ANNELERİNE VE KIZ KARDEŞLERİNE TECAVÜZ ETMEK LAZIM"

Kedar ise soruyu şu şekilde yanıtladı, "Hayır, çünkü aşağılara indikçe anlayış tamamen farklı. Teröristleri caydıracak tek şey, mesela gençleri kaçırıp öldürenleri, onların annelerine veya kız kardeşlerine tecavüz etmek. Ne yapacaksınız, bu içinde yaşadığımız kültür."

"EVİNE DÖNER, KARDEŞİNİN ONURUNU KORUR"

Programın sunucusu Yossi Hadar, Kedar’ın sözlerinin ardından şaşkınlığını gizleyemedi ve "Biz böyle önlemler alamayız tabii ki" dedi.

Kedar ise düşüncesini, "Ben ne yapmamız veya yapmamamız gerektiği hakkında konuşmuyorum. Ben gerçekler hakkında konuşuyorum. Bir intihar bombacısını caydıracak tek şey, eğer bu eylemi gerçekleştirirse kız kardeşine tecavüz edileceğini bilmek. Yalnızca bu şekilde o terörist evine döner ve kız kardeşinin onurunu korur" sözleriyle savunmaya devam etti. İfadeleriyle İsraillilerin de tepkisini çeken Kedar, konu hakkında yorum yapmayı reddetti. (Kaynak: Haaretz)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel İsrailli Akademisyen: Teröristlerin Annelerine Tecavüz Etmek Lazım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • turanvarer: 76 milyon TÜRK , de sana ve 7 SÜLALENE TECAVÜZ ETSİN burdaki yahudi kökenlerde dahil 40 5 Yanıtla
  • mert: gitsin annesini bide bacısını yoklasın kaç tohum ekmişler 38 2 Yanıtla
  • harun yiğit: Bunların okumuşu ırz düşmanı, az okumuşu katil, şerefsizi de politikacı olmuş herhalde. Yalnız anana söyle Türkiye'ye gelmesin. 23 1 Yanıtla
  • lokman ergin: burda söylenecek tek şey var arkadaşlar ALLAH islah etsin Müslümanlara da cenabı rabbim akıl birlik ve güç versin. . 17 0 Yanıtla
  • ÜMİT ÇOLAK: ASLINDA BUNU SÖYLEYENİ ATLARA GÖNDERMEK LAZIM 16 0 Yanıtla
  • bilal: Yahudilerde namus kızı veya karısı Yahudi bir erkekle zina yaparsa sorun yok para öder kızın ailesine veya kadının kocasına ama Hristiyan veya Müslümanlar ile yaparlarsa cezası var bunlar böyle namusssuzzz şerefsiz 13 0 Yanıtla bulut 2323: abi banka bana kredi açmazmı be oraya gidemmm sülalelerini bi elden geçirem 0 0
  • kürt: ben sizin bacınızı sileyim oruçlu oruçlu ama insanında sabrı bukadar siz de eğer zerre kadar cesaret varsa masum insanları ramazan ayında oruçlu ve gece uykularında savaşmazdınız işte siz busunuz allah size bela verecek azkaldı allahın dini galip gelecek savaşa gelin ce siz savaşmıyorsunuz soykırım yapyorsunuz şerefsizler savaşında bir onuru şerefivar ama siz ne anlarsınız onurdan şereften 12 1 Yanıtla
  • suyb bın salıh: AZ KALDI EY YAHUDİLER BAKALIM EL Mİ YAMAN BEYMİ YAMAN SON İYYİ GULLER 10 2 Yanıtla
  • calibre: 7 babanın biricik evladı . . . 12 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement