İsrail, Sivillerin Tedavi Edildiği Şifa Hastanesi'ni Bombaladı - Son Dakika
Güncel

İsrail, Sivillerin Tedavi Edildiği Şifa Hastanesi'ni Bombaladı

İsrail, Sivillerin Tedavi Edildiği Şifa Hastanesi\'ni Bombaladı

İsrail ordusu, Gazze'deki Şifa Hastanesi'ni bombaladı. Filistinli yetkililer, hastane bahçesinde oynayan çocuklar dahil 10 kişinin öldüğünü açıkladı.

28.07.2014 17:28  Güncelleme: 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail ordusu 22 gündür havadan ve karadan düzenlenen saldırılara hedef olan sivillerin tedavi altına alındığı Gazze'deki Şifa Hastanesi'ni bombaladı. Filistinli yetkililer, İsrail'in yaptığı saldırı sonrası, hastane bahçesinde oynayan çocuklar dahil 10 kişinin öldüğünü açıkladı.

EN AZ 21 ÖLÜ VAR

İsrail ordusu, bayramın ilk gününde dün 22 gündür havadan ve karadan düzenlenen saldırılara hedef olan sivillerin tedavi altına alındığı Gazze’nin en büyük hastanesi Şifa Hastanesi’ni de bombardımana tuttu. Saldırıda en az 21 ölü olduğu belirtiliyor.

ÖLÜ SAYISI 1036'YA YÜKSELDİ

Hastane, Gazze’deki en büyük sağlık kompleksi ve saldırılarda yaralananların hemen tamamı bu hastanede tedavi ediliyor. Gazze'de görev yapan doktor Belal Gaza Twitter hesabından paylaştığı mesajında, Gazze’nin batısındaki Nasr mahallesine yönelik iki saldırı düzenlediğini, Şifa hastanesinin yakınındaki saldırıda en az 10 çocuğun öldürüldüğünü yazdı.
İsrail, Gazze'ye yönelik saldırılarına bayramda da devam ediyor. Ordu güçlerinin sabah saatlerinde Gazze'nin Cibaliye bölgesinde bir evi bombalaması sonucu bir Filistinli çocuk öldü. Ölü sayısı 1036'ya yükseldi.

ŞİFA HASTANESİ, BÖLGENİN EN BÜYÜK HASTANESİ

Gazze'nin kuzeyindeki Rimal semtinde yer alan hastane, bölgenin en büyük hastanesi. 2008-2009'daki İsrail-Gazze çatışması sırasında birçok basın mensubu, yayınlarını bu hastaneden yapmıştı. Hastane bahçesi, son günlerde İsrail bombardımanı yüzünden evlerini terk etmek zorunda kalan Gazzelilere ev sahipliği yapıyordu.

4 İSRAİLLİ ÖLDÜRÜLDÜ

İsrail devlet radyosunun askeri kaynaklara dayandırdığı haberine göre, Gazze'den İsrail'in Eşkol kentine fırlatılan havan topu nedeniyle 4 İsrailli hayatını kaybetti.

İsrail polisinin sosyal paylaşım ağı Twitter'daki hesabından yapılan açıklamada da Eşkol kentine düşen havan topu nedeniyle yaralananların olduğu ifade edildi.

Haaretz gazetesinin haberinde ise olayda 3'ü ağır 8 kişinin yaralandığı öne sürüldü.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel İsrail, Sivillerin Tedavi Edildiği Şifa Hastanesi'ni Bombaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • cola içmeyin bok için: birileri çıkmış cola içmeyin diyor adidas giymeyin loreal kremlerini yüzünüze sürmeyin ulan nekadar gerizakalısınız cola amerikanın adidas alman loreal fransa bu ve daha bir çok yahudi malı diye gösterilen ürünlerin hepsi israil ile alakası yok üretildiği yere bakıyorlar başka ülkeye ait bu sefer diyorlar sahipleri yahudi bilmem ne yok cola gelirinin bir kısmını israil ordusuna aktarıyor yani müslümanlarda yalan bitmiyor ha niye cola içmeyin deniyor herkez cola turka alsın eminim bu dedikoduları yayanlar kozmetik giyim ve ülkerdir 6 38 Yanıtla
  • yalova: şimdi hitleri daha iyi anlıyorum. . . bu cani katillere yaşam hakkı vermek en büyük hatadır. . 18 1 Yanıtla
  • yüürürürrürür: yahudiler nekadar vicdansız olsada müslümanların onlardan geri kalır tarafı yok insanları nasıl kestiğiniz kalbini çıkarıp yediğiniz sıraya dizip kafalarına sıktığınız malum islam ülkelerine bakın hangisinde huzur var bu gidişle türkiyede aynı kaderi yaşayacak o zaman 7 8 Yanıtla
  • harun yiğit: Bunlar resmen katil. Bunların soylarını soplarını yeryüzünden kazımak lazım. İnşallah soyları kurur. 10 0 Yanıtla
  • Deli: Şu mübarek günde Irakta Türkmenler bilinçli bir katliama maruz kaldılar, İsrailliler Gazze'de insan katlediyor ve bütün dünya sürüyordu yaşananlar herhangi bir Hristiyan ülkesinde yapılsaydi bütün dünya ayağa kalkardı. . Dünya duyarsız. . Niye? katledilen ya müslüman ya da Türk. . Ölü toprağı serilmiş sanki insanlara. . Bu vurdum duymazlik nereye kadar?Allahım şu mübarek günde Türbeler, mezarları yıkanlari, masum insanları öldürenleri ve bunların olmasından sorumlu olanları bildiğin gibi yap. . Hz. Yunusun, Hz. Hasan'ın türbesi bile uçurulmuş Bu nasıl bir zihniyet?Hiç mi Allah korkusu yok bunu yapanlardan?Bunlarin amacı ne?Allahım ülkemi koru kötülerden ve kötülüklerden. 9 1 Yanıtla
  • bunu herkes kafasına soksun. kürtler böyle bir ü: kurdlerin 6 lehçesı vardir bunlar selahattin eyyubi zemanında lehçelere ayrılmıştır o zamanın imparatoru zaza askeriin komutanların kuladıgı lehçesdir soran eczacı hekimlerin derman satan ların lehçesidi goran kenan illeri lehçesidir kurmanc yerlı düz pazar ortam lehçesidir bahdini elçılerin lehçesidir loran gardiyan esirlerle uğraşan kişilerin lehçesidir. işte kürtler böyle bir üstün ırk. 2 5 Yanıtla husnu k.: Gercekten konu ile ne ilgisi var bende anliyamadim ana madem yazasin geldi bende sole bir dip not ekliyim ben bu lehcelerin hicbirini bilmezken sen benim dilimi Turkceyi sakir sakir konusuyosun ve muhtemelen bu mesaji benim ulkemden yaziyosun devleti bile olmayan bu irk mi ustun yoksa devleti dili her imkanindan yararlandigin Turklermi ustun irk bence bunu bir dusun derim... 0 0 husnu k.: Gercekten konu ile ne ilgisi var bende anliyamadim ana madem yazasin geldi bende sole bir dip not ekliyim ben bu lehcelerin hicbirini bilmezken sen benim dilimi Turkceyi sakir sakir konusuyosun ve muhtemelen bu mesaji benim ulkemden yaziyosun devleti bile olmayan bu irk mi ustun yoksa devleti dili her imkanindan yararlandigin Turklermi ustun irk bence bunu bir dusun derim... 0 0
  • wanli: Sabaha kadar kinarsiniz sabaha kadar yahudi mali tuketirsiniz ..salaklar 5 0 Yanıtla
  • Murat KARADAĞ: ÜLKEMİZDE YAHUDİLERİ VE MALLARINI İSTEMİYORUZ. 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement