İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırıları - Son Dakika
Yerel

İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırıları

İsrail\'in Gazze\'ye Yönelik Saldırıları

Yeşilay Kayseri Şubesi'nin başlattığı "Gazze için, bir paket sigaradan vazgeçin" kampanyasında 40 bin 220 lira toplandı.

05.08.2014 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilay Kayseri Şubesi tarafından başlatılan "Gazze için, bir paket sigaradan vazgeçin" kampanyasında 40 bin 220 lira toplandı.

Yeşilay Kayseri Şube Başkanı Mehmet Adıgüzel, kampanyada toplanılan parayı Başbakanlığın Gazze için açtığı hesaba yatırılması için Kayseri Valisi Orhan Düzgün'e teslim etti.

Vali Düzgün, Yeşilay'ın insanları bilinçlendirme, zararlı alışkanlıklardan koruma gibi çok önemli toplumsal bir görevi üstlendiğini belirterek, kampanyanın hem insan sağlığını koruma hem de mazlumların yanında olma adına birbirini tamamlayan iki önemli kavrama hizmet ettiğini söyledi.

Yeşilay yöneticilerine ve kampanyaya destek verenlere teşekkür eden Düzgün, şöyle devam etti:

"Vatandaşlarımızın kötü alışkanlıklardan kurtulması için bugüne kadar çok önemli çalışmalar gerçekleştiren Yeşilay Kayseri Şubesi'nin, insanlık dramı yaşanan Gazze'ye karşı duyarsız kalmaması, bunu yaparken de diğer yandan insanların sağlığını düşünerek hareket etmesi bizleri sevindirmiştir. Türkiye Cumhuriyeti, mazlum olan, zulme uğrayan bütün milletlerin, insanların yanında olmuştur. Geçmişte tüm dinlere mensup insanlar bizim topraklarımızda hoşgörü içerisinde yaşamışlardır. Filistin topraklarında yaşananların bir an önce son bulmasını arzu ediyoruz. Yeşilay'a insanlık dramına seyirci kalmadıkları için, vatandaşlarımıza da sigara parasından vazgeçerek Gazze'ye yardım ettikleri için teşekkür ediyorum"

Cumhuriyet Meydanı Bürüngüz Camii yanında bayram öncesi ve bayramda toplam 6 gün süreyle stant açtıklarını ifade eden Adıgüzel ise "Gazze bizim kanayan yaramız. Sağ olsunlar Kayserili hemşerilerimiz de kampanyamıza ilgi gösterdi. Çoğu vatandaşımız 1 paket sigara parasını bağışlarken, sigara kullanmayan vatandaşlarımız da kampanyamıza destek verdi. Kampanya süresince 40 bin 220 lira yardım topladık" diye konuştu. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement