Kassam Tugayları: 2 İsrail Askerini Öldürdük - Son Dakika
Güncel

Kassam Tugayları: 2 İsrail Askerini Öldürdük

Kassam Tugayları: 2 İsrail Askerini Öldürdük

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el Kassam Tugayları, " 2 İsrail askeri keskin nişancılarımız tarafından vurularak öldürüldü" dedi.

31.07.2014 22:03  Güncelleme: 22:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze topraklarında 2 İsrail askerinin keskin nişancılar tarafından vurulduğunu açıkladı.

Kassam Tugaylarından yapılan yazılı açıklamada, Gazze kentinin doğusunda 2 İsrail askerinin keskin nişancılar tarafından öldürüldüğü belirtildi.

İSRAİL BASINI DA OLAYI DOĞRULADI

Bu arada İsrail basınında da Şucaiyye Mahallesi'nde 2 askerin keskin nişancılar tarafından öldürüldüğü haberi yer aldı.

İSRAİL ORDUSUNDAN AÇIKLAMA GELMEDİ

İsrail ordusundan konuya ilişkin açıklama yapılmadı.Kassam Tugayları daha önce 110 İsrail askerinin öldürüldüğünü açıklamış, buna karşılık İsrail makamları, 56 asker ve 3 vatandaşının öldürüldüğünü bildirmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kassam Tugayları: 2 İsrail Askerini Öldürdük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • xxx: ellerinize sağlık 23 2 Yanıtla
  • VURUN: VURUN, VURUN, ÖLDÜRÜN BUNLARIN ÖLÜMLERİ MÜSTAHAK. 23 1 Yanıtla
  • kadir has: inanın arkadaşlar bir kuş öldüğünü görsem çok üzülürüm ama bu israil katil askerleri olunca seviniyorum allah afcetsin beni 22 1 Yanıtla
  • yildirim ozgur: helal olsun. inchallah tam anli catindan vurmuslardir. yakisir onlara. . bende yapmak isterdim onlari 15 1 Yanıtla
  • DENİZ: ohhhhh ohhhh sefam olsun vallahi yine sevindim. 14 1 Yanıtla
  • ali kemal küçükcanbazlar: helal olsun size kassam tugayları rabbim sizinle olsun her daim her merminiz bir bomba gibi düşsün zalimlere müslümanlara yapılan zulme inş sizler son vereceksiniz. 13 1 Yanıtla
  • alpi: bu gidişle yakında israil nükleeri patlatır 2 8 Yanıtla
  • doğan okur: hafife alıyorsunuz bu tür açıklamaları ama siyonistlerin en büyük kozu masa başında ve sosyal medyada zayıflığını belli etmemesidir. çünkü bu bir savaşta savaşın yüzde kırklık bölümünü kapsar görünüş çok önemlidir ama dış devletlerden gelen onbinlerce yahudi askerinin haberleri geldi israile düşen füzelerden kaçan yahudileri gördüm ateşkes israilin işine yarıyor tekrar ediyorum piyadeleri gazze içine sokamıyorlar zayiat verincede sivil alanları vuruyorlar çok pasif ve korkakça fıtratlarında bu var ama biz kendimize güvenemiyoruz denizaltından gazzeye asker sevkiyatı veya gönüllü askerler sokulabilir 0 0 Yanıtla
  • Bagaja saklanan göçmenlerin yakaya ele verdiği anlar kamerada
    18:31 Bagaja saklanan göçmenlerin yakaya ele verdiği anlar kamerada

    Hatay'da polis ekiplerinin çalışmaları kapsamında 25 göçmen yakalandı. Aracın bagaj kısmına saklanan 2 şahsın yakalanma anıysa kameraya yansıdı. Hatay'da göçmen kaçakçılığıyla mücadeleye karşı çalışmalar aralıksız sürüyor.

  • İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu: Bilecik'in sorunlarını çözeceğiz
    18:31 İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu: Bilecik'in sorunlarını çözeceğiz

    İYİ Parti Medya İlişkileri Başkanı ve Parti Sözcüsü Ankara Milletvekilli Kürşad Zorlu, Bilecik'in önemli sorunları olduğunu söyleyerek, belediye yönetiminde huzur ve kardeşliği sağlayacaklarını belirtti.

  • Kedi Eros'u tekmeleyerek öldüren sanık hakkındaki karara başsavcılık itiraz etti
    18:29 Kedi Eros'u tekmeleyerek öldüren sanık hakkındaki karara başsavcılık itiraz etti

    Başakşehir'de bir sitede Eros isimli kediyi dakikalarca tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan hakkında verilen karara Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti. İtirazda, sanık hakkında verilen kararın bozulması ve sanığın tutuklanmasına yönelik karar verilmesi talep edildi.

  • Samsun'da Trafik Bilgilendirme Faaliyetleri Gerçekleştirildi
    18:29 Samsun'da Trafik Bilgilendirme Faaliyetleri Gerçekleştirildi

    Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, trafik kazalarının önlenmesi ve yaya önceliği bilincinin artırılması amacıyla il merkezinde bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi. 204 araç sürücüsü ve 281 yayaya el broşürleri dağıtılarak trafik kuralları ve yayalara öncelik tanınması konusunda bilgilendirme yapıldı. Yaya ve sürücülerin bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerinin yıl boyunca devam edeceği belirtildi.


Advertisement