İsrail Ordusu Öldürülen İsrailli Sayısını Açıkladı - Son Dakika
Güncel

İsrail Ordusu Öldürülen İsrailli Sayısını Açıkladı

İsrail Ordusu Öldürülen İsrailli Sayısını Açıkladı

İsrail ordusu tarafından yapılan açıklamada operasyonun başladığı günden bugüne 3 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu.

24.07.2014 06:04  Güncelleme: 07:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail ordusu, Gazze'ye başlatılan saldırılardan bu yana, İslami Direniş Hareketi (Hamas) tarafından İsrail'in değişik bölgelerine 2 bin 270 füze atıldığını, 3 sivilin hayatını kaybettiğini bildirdi.

BİN 777 FÜZE İSRAİL TOPRAKLARINA DÜŞTÜ

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, dünden bu yana Gazze'den İsrail'e 98 füzenin fırlatıldığı, bunların 70'inin İsrail'e düştüğü belirtildi. Açıklamada, "Koruyucu Hat operasyonunun başlamasından bu yana ise Gazze'den İsrailli sivillere yönelik 2 bin 270 füze atıldı. Atılan füzelerden bin 777'si İsrail topraklarına düştü, 448'i ise Demir Kubbe füze savunma sistemleri tarafından imha edildi. Saldırılar sonucu şimdiye kadar 3 İsrailli sivil hayatını kaybetti" ifadesi kullanıldı.

DÜN GECE 100 NOKTA HEDEF ALINDI

İsrail ordusunun dün Gazze Şeridi'ndeki 100 noktayı hedef aldığı da belirtilen açıklamada, "terör eylemlerine karıştığından şüphelenilen 150 Filistinlinin gözaltına alındığı" kaydedildi.

Açıklamada, "Koruyucu Hat" operasyonu başladığından bu yana İsrail ordusu Gazze'deki 3 bin 333 noktayı hedef aldı" değerlendirmesinde de bulunuldu. Öte yandan, 8 Temmuz'dan bu yana yiyecek, tıbbi malzeme, yakıt ve çeşitli malzemeler taşıyan 864 tırın Gazze'ye girişine izin verildiği belirtildi.

ÖLEN ASKERLERİN RÜTBESİ AÇIKLANDI

İsrail ordusu, dün öldürülen 3 askerin kimliklerini ve rütbelerini açıkladı. İsrail ordusundan yapılan açıklamaya göre, Gazze'de sürdürülen "Koruma Hattı" operasyonunda dün gece 3 asker öldürüldü. Gazze'de bir patlayıcının aktif hale gelmesi sonucu öldürüldüğü belirtilen askerlerin isimleri ve rütbeleri şöyle: "Evron nüfusuna kayıtlı Piyade Üsteğmen Paz Elyahu (22), Eliyat nüfusuna kayıtlı Piyade Başçavuş Li Mat (19) ve Ginegar nüfusuna kayıtlı Piyade Çavuş Shadar Dauber (20)."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İsrail Ordusu Öldürülen İsrailli Sayısını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • SAMET_CAN: İnşallah bir gün tüm siyonistlerin öldüğüne şahitlik edeceğiz. 68 0 Yanıtla
  • İZMİR 35: YIKILASIN İSRAİL ENKAZINI GÖREYİM, SANA ÜLKE DİYENİN YÜZÜNE TÜKÜREYİM. . . 54 0 Yanıtla
  • MERT: Terör eylemi ne demek hocam. Vatan savunmak ne zamandan beri terör eylemi oluyor. Sen bari doğru dürüst haber yaz. 20 0 Yanıtla
  • Bayram BASKIN: allah kahru perişan etsin israili israile destek çıkanları er yada geç sonunuz gelecek bu ramazan ayında müslümanlara inançları için zulüm çektiriyosunuzya Allah atığınız bombaları israilin üzerlerine düşürür inşallahhepiniz birer bebek katilisiniz siz savunmasız insan katilisiniz Allah filistinde gazzede savaşan mücahitlere HZ HAMZA gücü versin inşallah bilinizki sonunuz müslümanlardan olacaktır 19 0 Yanıtla
  • erkan numan: israil hazır ol türk komondoları geliyorrrrr bakim kaçacak delik bulBİLECENİZMİ LANNNN 12 4 Yanıtla
  • ergün: yerli ve yabancı siyıonistler ve taraftarları ateşlerde yanın gerçi leşinizin kokusuda hava kirliliği yapar domuzlar 9 0 Yanıtla
  • ŞAH: ŞAH-MAT 2 0 Yanıtla
  • yavuz suleyman: haber spikeride gerizekalıda ondan ne yazacagını bılmıyor öküz 1 0 Yanıtla

Advertisement