İsrail İle Filistin Arasındaki Barış Görüşmeleri İptal Oldu - Son Dakika
Güncel

İsrail İle Filistin Arasındaki Barış Görüşmeleri İptal Oldu

İsrail, Filistin ile bu akşam yapacağı barış görüşmelerini iptal etti. Açıklama, Hamas ile El-Fetih arasındaki uzlaşmadan 2 saat sonra geldi.

23.04.2014 18:55  Güncelleme: 19:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail bu akşam Filistin yönetimi yapacağı barış görüşmelerini iptal ettiğini duyurudu. İsrail'in açıklaması Hamas ile El-Fetih'in tek yönetim konusundaki anlaşmasından sonra yapıldı.

TARİHİ ANLAŞMADAN 2 SAAT SONRA BARIŞ GÖRÜŞMELERİ İPTAL OLDU

Bugün saat 17.00 sularında Filistin'de Hamas ile El-Fetih arasında Filistin'de tek yönetim konusunda anlaşmaya varılmış ve ülke için önemli bir adım atılmıştı. Bu adımdan yaklaşık olarak 2 saat sonra İsrail Filistin ile yapacağı görüşmeleri iptal ettiğini duyurdu.

HAMAS İLE EL-FETİH EL SIKIŞMIŞTI

Filistin'de Batı Şeria yönetimini elinde bulunduran El Fetih ile Gazze Şeridi'nin yönetimini elinde bulunduran Hamas, ülkede birlik hükümeti kurulması için müzakerelere başlama üzerinde anlaşmaya vardı. 

GENEL SEÇİMLERE GİDİLECEK

Filistinli rakip grupların Gazze Şeridi'nde bir araya gelerek vardığı anlaşma, İsrail-Filistin barış görüşmelerinin başarısız olması sonrasında geldi. Yapılan görüşmede, beş hafta içinde birlik hükümetinin kurulması için müzakerelerin başlaması kararını alan taraflar, 6 ay içerisinde de genel seçime gidilmesinde uzlaşıya vardı.

"AYRILIK DÖNEMİ BİTTİ"

Filistin hükümetinin Başbakanı İsmail Heniye, "Halkımıza ayrılık döneminin bittiği müjdesini veriyoruz" dedi.

İSRAİL'DEN SON DAKİKA İPTALİ

Yaşananlardan sonra İsrail, Filistin yönetimi ile bu akşam yapacağı görüşmeyi iptal etti. Açıklama El Fetih ile Hamas arasındaki uzlaşmanın ardından geldi.

İsrail İle Filistin Arasındaki Barış Görüşmeleri İptal Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel İsrail İle Filistin Arasındaki Barış Görüşmeleri İptal Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • MURAT: çokta umrumuzdaydı ıptal oldu da,biz allah için ölüme razıyız,sen kımsın lannn israil. 25 4 Yanıtla
  • O BU ŞU: bu yahudiler asırlardan beri ne zaman beri sözlerinde durdularki şimdi dursunlar ...AMA TÜRKİYE AYAĞA KALKTIĞINDA FİLİSTİNE NE YAPILDIYSA MİSLİSİ İSRAİLE YAPILACAKTIRR SANMASINLAR BU BÖYLE KALACAK TÜRKİYE ŞİMDİ BİLENİYOR İSRAİLEDE AİPACADA... 11 1 Yanıtla
  • dert: istemiyolar baris iki tarafta.. oldurmek icin birbirini kolluyolar..bu yuzdn baris olmuyor polita hepsinin basi, 5 3 Yanıtla

Advertisement