İsrail Askerinin Vurulma Anı İzlenme Rekorları Kırıyor - Son Dakika
Dünya

İsrail Askerinin Vurulma Anı İzlenme Rekorları Kırıyor

Kassam tugayına ait keskin nişancının İsrail askerini vurduğu görüntüler, paylaşım sitelerinde izlenme rekorları kırıyor.

23.07.2014 12:26  Güncelleme: 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları tüm şiddetiyle devam ederken, geçtiğimiz günlerde İsrail askerinin Kassam tugayına ait keskin nişancının İsrail askerini vurduğu görüntüler izlenme rekorları kırıyor.

1 MİLYON KİŞİ İZLEDİ

Amatör bir kamera tarafından kaydedilen görüntünün sosyal medyada paylaşılmasının ardından 1 milyona yakın kişinin videoyu izlediği ortaya çıktı.

GAZZE'DE ÖLÜ SAYISI 648'E YÜKSELDİ

Öte yandan, Han Yunus'un doğu bölgelerinde, İsrail askerleri ile Filistinli direniş grupları arasında çatışmaların devam ettiği kaydedildi.

Gazze'de görevini fiilen sürdüren eski Filistin Hükümeti Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İsrail'in 7 Temmuz'dan bu yana Gazze'ye yönelik saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısının 648'e, yaralananların ise 4 bin 40'a yükseldiğini ifade etti.

İsrail, 7 Temmuz'da "Koruyucu Hat" adı altında Gazze'ye havadan, 17 Temmuz Perşembe akşamı da karadan saldırıya geçmişti.

İsrail Askerinin Vurulma Anı İzlenme Rekorları Kırıyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya İsrail Askerinin Vurulma Anı İzlenme Rekorları Kırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • ahmet: insanlıktan çıkmışsınız allah belanızı versin vahşi köpekler ölen insan adi herifler bir insanın ölümü nasıl sizleri böyle sevindirebiliyor sizinde israilli katillerden ne farkınız var bide oruçlusunuzdur 7 34 Yanıtla AZAT: SENİN ALLAH BELANI VERSİN O SANA O GÜZEL İSMİ VERENE YAZIKLAR OLSUN 0 0 HELAL OLSUN: AZAT CNKMR İKİNİZDENDE ALLAH RAZI OLSUN ! 0 0 Yanlış Düşünmüşsün: ÖLEN MÜSLÜMAN düşmanı yahudi bir köpek ise eğer gayet tabi seviniriz ! 0 0
  • yılmaz: süperr domuz avına çıkmış el kassam tugayları 38 3 Yanıtla
  • üç hilal: bizde teröristlerin vurulma görüntüsü hiç yok sadece öldürüldüğünü sözlü bir şekilde söylüyorlar yani Aldatma Kandırma Partisi 13 25 Yanıtla
  • SERKAN: bunada şükür dünyadan bir pislik daha temizlendii 36 1 Yanıtla
  • AZAT: BUNUN PİS LEŞİNİ KALDIRMAYIDA UNUTMASINLAR PİS KANI DAHA FAZLA KİRLETMESİN O KUTSAL TOPRAKLARI 30 6 Yanıtla
  • BİTTİNİZ OLUM: ZALİM LER İÇİN YAŞASIIIN CEHENNEEEMMM 35 0 Yanıtla
  • DELIDOLU: Türklerde din olarak yahudiligi secti hazar türkleri. iki tarafta suc var. 7 23 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Solingen'de kundaklama sonucu hayatını kaybeden Türk asıllı aile için anma töreni düzenlendi
    21:43 Solingen'de kundaklama sonucu hayatını kaybeden Türk asıllı aile için anma töreni düzenlendi

    Almanya'nın Solingen kentinde yaşadıkları evin kundaklanması sonucu hayatını kaybeden Türk asıllı aile için evlerinin önünde anma töreni düzenlendi. Törene çevre sakinleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Konuşmalarda olayın aydınlatılması ve ırkçılığın lanetlenmesi istendi.

  • Solingen'de Yangında Hayatını Kaybeden Aile İçin Anma Töreni Düzenlendi
    21:19 Solingen'de Yangında Hayatını Kaybeden Aile İçin Anma Töreni Düzenlendi

    Almanya'nın Solingen kentinde çıkan yangında hayatını kaybeden Türk kökenli Bulgaristan vatandaşı olan aynı aileden 4 kişi için anma töreni düzenlendi. Törene katılanlar, olayın aydınlatılmasını istedi. 1993'te aynı kentte yaşanan Solingen faciasında da 5 aile ferdinin hayatını kaybettiği hatırlatıldı.

  • TİKA, Kolombiya'da ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaptı
    21:11 TİKA, Kolombiya'da ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaptı

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Kolombiya'nın başkenti Bogota ve Maicao kentinde düzenlenen 'Ramazan Programı' kapsamında ihtiyaç sahiplerine 400 gıda paketi ulaştırdı. Yardımlar, Bogota'daki Abou Bakr Al-Sıddık Camii, İstanbul Camii ve El Kurtubi İslami Araştırmalar Merkezi ile Maicao'daki Omar İbn Al-Jattab Camisi'ne teslim edildi ve yetkililer tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. İstanbul Camii Başkanı Carlos Sanchez, Türkiye ve TİKA'ya verdikleri destek için teşekkür etti.

  • Ordu İl Müftülüğü Üniversite Öğrencilerine İftar Programı Düzenledi
    21:07 Ordu İl Müftülüğü Üniversite Öğrencilerine İftar Programı Düzenledi

    Ordu İl Müftülüğü tarafından ildeki üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen iftar programına yaklaşık bin 500 öğrenci katıldı. Programda öğrencilere Osmanlı Devleti dönemi geleneği olan 'diş kiraları' dağıtıldı.


Advertisement