İsrail, AA Ofisinin Bulunduğu Binayı Bombaladı - Son Dakika
Güncel

İsrail, AA Ofisinin Bulunduğu Binayı Bombaladı

İsrail, AA Ofisinin Bulunduğu Binayı Bombaladı

İsrail ordusu, Ensar bölgesinde Anadolu Ajansı Gazze ofisinin bulunduğu binayı vurdu.

29.07.2014 13:16  Güncelleme: 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazze'nin batısında yer alan Ensar bölgesinde basın ofislerinin de bulunduğu binaya İsrail ordusu tarafından saldırı düzenlendi. Saldırıda binanın 3'üncü katında bulunan AA ofisi herhangi bir zarar görmezken, vurulan 10'uncu katta ağır hasar meydana geldi.

Saldırıda ölen ya da yaralanan olup olmadığına ilişkin henüz bilgi alınamadı.

119 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Gazze'de görevini fiilen sürdüren eski Filistin hükümeti Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, 7 Temmuz'dan bu yana hayatını kaybeden Filistinli sayısının bin 119'a, yaralıların ise 6 bin 550'ye ulaştığını açıklamıştı.

17 TEMMUZ'DA KARADAN SALDIRIYA GEÇMİŞTİ

BM kararlarına daha önce defalarca uymamış olan İsrail, 7 Temmuz Pazartesi günü "Koruyucu Hat" adıyla Gazze'ye yönelik hava ve denizden saldırılar başlatmış, 17 Temmuz Perşembe günü de karadan saldırıya geçmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İsrail, AA Ofisinin Bulunduğu Binayı Bombaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • EMRE AYDIN: NEREYE BAKSAN KORKACAKSIN EY BENİ İSRAİL KENDİNİ SEÇKİN DİĞER İNSANLARI KÖLE GÖRÜYORSUN YANLIŞ KAYAYA ÇARPIYORSUN EĞER İSLAM ALEMİ GAFLETTEN UYANIRSA KAÇACAK SIĞINACAK YERİNMİ KALIR BİZ HER YERDEYİZ BOĞULACAKSIN DÖKTÜĞÜN KANDA 6 1 Yanıtla
  • ogrenin once: 1 119 kişi hayatını kaybetti ! 119 değil 5 0 Yanıtla
  • Mustafa Fuat Han: 'Bir kaşık suda' boğulabilecek İsrail Müslüman ülkelerinin kayıtsızlığı ve sorumsuzluğundan onlarca yıldır ait olmadığı yerde kan kusturmaktadır. . 5 0 Yanıtla

Advertisement