Isparta'daki Kazada Ölen Baba ile Almanya'dan Gelen Kızı ve Torunu Yan Yana Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Isparta'daki Kazada Ölen Baba ile Almanya'dan Gelen Kızı ve Torunu Yan Yana Toprağa Verildi

Isparta\'daki Kazada Ölen Baba ile Almanya\'dan Gelen Kızı ve Torunu Yan Yana Toprağa Verildi

Kaza, Isparta'nın Yalvaç İlçesi Bahtiyar Köyü yakınlarında geçtiğimiz cumartesi gecesi meydana geldi.

28.07.2014 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaza, Isparta'nın Yalvaç İlçesi Bahtiyar Köyü yakınlarında geçtiğimiz cumartesi gecesi meydana geldi. Almanya'da yaşayan Fadime Demiralay çocukları 15 yaşındaki Tolga ve 11 yaşındaki Betül ile birlikte bayram tatili için Türkiye'ye geldi. Aile önceki gün akşam saatlerinde Antalya Havalimanı'na indi. Konya'nın Doğanhisar İlçesi'nde oturan 79 yaşındaki Ethem Ali Kuzucuk ise kızı ve torunlarını almak için arkadaşı 51 yaşındaki Remzi Taştekin yönetimindeki 42 VA 696 plakalı panelvan tipi araçla Antalya'ya geldi. Havalimanından kızı ve torunlarını alan Ethem Ali Kuzucuk, daha sonra Konya'ya gitmek için haraket etti. Remzi Taştekin yönetimindeki panelvan tipi araç, Isparta'nın Yalvaç İlçesi Bahtiyar Köyü yakınlarında iddiaya göre şerit ihlali yapınca, karşı yönden gelen 54 yaşındaki Celal Demirtaş yönetimindeki vişne yüklü 32 EL 172 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kazada, araç sürücüleri Remzi Taştekin, Celal Demirtaş ile panelvan araçtaki Ethem Ali Kuzucuk, kızı Fadime ve torunu Tolga Demiralay öldü. Diğer torunu Betül Demiralay ise yola savrularak ağır yaralandı. Ambulansla Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Betül yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Kazada hayatını kaybeden Ethem Ali Kuzucuk kızı Fadime ve torunu Tolga Demiralay bugün memleketleri olan Konya'nın Doğanhisar İlçesi'nde öğlen namazı sonrası Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında yan yana toprağa verildi. Cenaze Namazına Doğanhisar Kaymakamı Bayram Türker, Doğanhisar Belediye Başkanı Abdullah Koç ailenin yakınları katıldı. Aynı kazada ölen panelvan sürücüsü 51 yaşındaki Remzi Taştekin'in dün Doğanhisar'da defnedildiği öğrenilirken, yine aynı kazada hayatını kaybeden kamyonet sürücüsü 54 yaşındaki Celal Demirtaş'ın ise Isparta'nın Şarkikaraağaç İlçesi'nde toprağa verildiği belirtildi. Hastanesi'nin yoğun bakın servisinde tedavisi devam eden Betül Demiralay'ın ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Isparta'daki Kazada Ölen Baba ile Almanya'dan Gelen Kızı ve Torunu Yan Yana Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi
    23:38 Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi

    Bosna Hersek'in Sırp Cumhuriyeti'nde düzenlenen gösteride binlerce Bosnalı Sırp, Srebrenitsa soykırımının inkar edildiği bir protestoya katıldı. Gösteride RS Başkanı Milorad Dodik ve diğer önemli Sırp yetkililer konuşma yaptı. Dodik, Srebrenitsa'da yaşananların savaş sonucu işlenen bir suç olduğunu ancak soykırım olmadığını savundu. RS hükümeti, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Srebrenitsa Soykırımı Anma Günü karar taslağına tepki olarak bu gösteriyi düzenledi.

  • Bingöl'de AFAD ekipleri kayalık bölgede mahsur kalan 4 kişiyi kurtardı
    23:23 Bingöl'de AFAD ekipleri kayalık bölgede mahsur kalan 4 kişiyi kurtardı

    Bingöl'ün Merkeze bağlı Yelesen köyünde doğa yürüyüşü yapan 4 kişi, tırmandıkları kayalık alandan inemeyince 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istedi. AFAD İl Müdürlüğü ekipleri, bölgeye sevk edilerek yaptıkları çalışma sonucu 4 kişiyi bulunduğu yerden kurtardı.

  • İzmir Karaburun'da Yunanistan unsurları tarafından geri itilen lastik bottaki 1'i çocuk 37 düzensiz göçmen kurtarıldı
    23:14 İzmir Karaburun'da Yunanistan unsurları tarafından geri itilen lastik bottaki 1'i çocuk 37 düzensiz göçmen kurtarıldı

    İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri, Yunanistan unsurlarınca geri itilen lastik bottaki 1'i çocuk 37 düzensiz göçmeni kurtardı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Ferhat Göçer, Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda sahne aldı
    23:13 Ferhat Göçer, Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda sahne aldı

    Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda şarkıcı Ferhat Göçer, Seyhan Nehri kıyısındaki Merkez Park'ta konser verdi. Katılımcılar, Göçer'in şarkılarına eşlik ederken, dinleyiciler ise performansı cep telefonlarıyla kaydetti ve konser sonunda sanatçıyı alkışladı.


Advertisement