Isparta'da Yeni Ders Yılı Törenle Başladı - Son Dakika
Yerel

Isparta'da Yeni Ders Yılı Törenle Başladı

Isparta\'da Yeni Ders Yılı Törenle Başladı

Isparta’da 2014-2015 eğitim öğretim yılının başlaması ve Kadir Boylu Ortaokulu’nun açılışı dolayısıyla düzenlenen törene Vali Vahdettin Özkan, il protokolü, merhum Kadir Boylu’nun eşi Azize Boylu ile çocukları Süleyman Tanju Boylu, Sema Boylu, Gülser Erçetin’in yanı sıra vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

15.09.2014 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta'da 2014-2015 eğitim öğretim yılının başlaması ve Kadir Boylu Ortaokulu'nun açılışı dolayısıyla düzenlenen törene Vali Vahdettin Özkan, il protokolü, merhum Kadir Boylu'nun eşi Azize Boylu ile çocukları Süleyman Tanju Boylu, Sema Boylu, Gülser Erçetin'in yanı sıra vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Isparta'da eğitim öğretim yılı açılış töreni Boylu Ailesi tarafından bağışlanan arsada, Milli Eğitim Bakanlığınca 17 24 derslikli 720 öğrencinin eğitim ve öğretime başlayacağı Kadir Boylu Ortaokulu'nda düzenlendi. Vali Özkan törende yaptığı konuşmada, "Eğitimin hayatımızdaki yeri aşikardır. Eğitim kamu hizmetlerinin iyileştirilmesinde devlet ve vatandaş işbirliğinin en güzel örneği olan bu okulun açılışında bulunmaktan büyük memnuniyet duymaktayım. Merhum Kadir Boylu'ya rahmet dilerken, ailesine de, onun adını yaşatmak için gösterdikleri bu hayırlı çabadan dolayı teşekkür ediyorum. Yeni eğitim ve öğretim yılının tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Vali Özkan, Süleyman Tanju Boylu, Sema Boylu ve Gülser Erçetin, Kadir Boylu Ortaokulu'nun açılış kurdelesini keserek, yeni eğitim ve öğretim yıl dönümü ilk zilini çaldı. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Isparta'da Yeni Ders Yılı Törenle Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement