İspanyol Polisinden Gözaltındaki Şüpheliye Döner Tekme - Son Dakika
Dünya

İspanyol Polisinden Gözaltındaki Şüpheliye Döner Tekme

2011 Eylül'ünde bir karakolda çekilen görüntüler İspanya'yı karıştırdı. Videoda polis gözaltındaki alkollü şahsa döner tekme atarken görülüyor.

25.05.2015 12:40  Güncelleme: 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya'nın Mallorca Adası'nda Eylül 2011'de yaşanan bir olayın görüntüleri ortaya çıktı. Bir karakolda 2011 yılında yaşanan olayda, alkollü araç kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınan bir kişi, polis memurunun tekmeli saldırısına maruz kaldı. Şüpheli yüzüne aldığı iki tekmeyle ne olduğunu şaşırırken, saldırgan memurun bir arkadaşı da olayı kaydeden kameranın açısını değiştiriyor.

SUÇLU BULUNURSA 4 YIL HAPİS YATABİLİR

Alkollü araç kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve karakolda elleri sandalyeye kelepçelenen bir kişiyi 'karateci gibi' tekmeleyen polis memuru, suçlu bulunursa dört yıl hapis yatabilir.

İZLEYEN MESLEKTAŞLAR DA 1 YIL HAPİSLE YARGILANIYOR

41 yaşındaki polisi, şüpheliye tekme atarken izleyen meslektaşları ise birer yıl hapis cezası istemiyle yargılanıyor.

ÖZÜR DİLEYEN POLİS KENDİNİ BÖYLE SAVUNDU

İsmi açıklanmayan polis, mahkemede kendini, "Kızımı doğramakla tehdit edince, sinirlerime hakim olamadım" sözleriyle savundu.

Dövdüğü kişiden özür dileyen polis memuru, "Bir polisin yapmaması gereken bir hareketti" dedi. Dayak yiyen şüpheli ise polis memurunu tehdit etmediğini öne sürdü.

İspanyol Polisinden Gözaltındaki Şüpheliye Döner Tekme
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya İspanyol Polisinden Gözaltındaki Şüpheliye Döner Tekme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • TURAN: NEDEN AKP....ÇÜNKÜ DİĞERLERİ KONUŞUR AKP YAPAR..SEKSEN YİLDA YAPİLMİYANLAR ON YİLDA YAPİLDİ..GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ... MANTİK BUNU GEREKTİRİYOR.. CHP ALEVİ,ERMENİ PARTİSİ..SAVCİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMEDİ... CHP PLAJLARİN,CİBLAKLARİN PARTİSİDİR...CHP AYYAŞ LARİN PARTİSİDİR....HDP PKK PARTİSİ ...POLİSİMİZİ,ASKERİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMİYOR...BU İKİ PARTİ DİNİ,KİTABİ,BAYRAĞI SEVMEZLER..TÜRK DÜŞMANLARI BU İKİ PARTİYİ DESTEKLİYOR NEDEN ACABA...KOYU MHP LİYİM AMA MHP İKTİDAR OLAMAZ,KEŞKE OLSA...AKLİN YOLU BİR ONUN İÇİN OYLAR AKP YE.. BEN TÜRKÜM BEN MÜSLÜMANİM DİYEN BUNLARA ASLA OY VERMEZ..ÜTFEN CEVREMİZDEKİ İNSANLARİ UYARALİM...BİZİM İNSANİMİZ SAFDİR...... 5 1 Yanıtla
  • Benim: Vurduysa sabrı bitmiş demekki haak etmiş 5 0 Yanıtla
  • Ali: En iyisini etmiş ayak ayagı üstüne atmış atılacak yer var atılmayacak yer var 4 0 Yanıtla
  • dnz_akin: Adamın ne dedigini bilmiyoruz belki de kufur etti. Ayak ayak ustune atan kendini ustun goren digerlerini asagilayan insandir. Ayak ayak ustune atmayin dinen de dogru degil. Herkese sevgiler. 2 0 Yanıtla
  • Ali: Döner tekme degil o 2 0 Yanıtla
  • ramazan: Adam yüzune darbe almış. Burda ise gergün insanların vicdanlarında darbe vuruluyor. Allah var gam yok inşallah deyip sabrediyoruz ama. Mahkemei Kübra da boynuzsuz boynuzludan hesap soracağına göre vayy zalimlerin sonuna diyorum... 0 2 Yanıtla
  • b.d.: ne döneri ya..duz tekme o bilmiyorsanız öğrenin 2 0 Yanıtla
  • HERŞEY VATAN MILLET IÇIN: Döner tekme degil, kebap tekme o 0 0 Yanıtla

Advertisement