İspanya, Valencia'lı Güzel Taraftarı Konuşuyor - Son Dakika
Spor

İspanya, Valencia'lı Güzel Taraftarı Konuşuyor

La Liga'da Valencia'nın Real Sociedad'ı 2-0 yendiği maçta tribünlerde görüntülenen güzel taraftar herkesin ilgi odağı olurken İspanya'da en çok konuşulan isim oldu.

04.03.2015 11:46  Güncelleme: 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya'da haftaya ne Ronaldo, ne de Messi damga vurdu. Güzelliği ve giydiği kıyafetle herkesin kendisine hayran kaldığı bir kadın taraftar, İspanya 1. Futbol Ligi'nde geçtiğimiz hafta sonu oynanan Valencia- Real Sociedad maçının önüne geçti.

GÜZELLİĞİYLE HAYRAN BIRAKTI

Karşılaşma öncesi kale arkasında görüntülenen kadın taraftar, güzelliğiyle tribünleri kendisine hayran bıraktı. Videoları ve fotoğrafları sosyal medyaya düşen kadın taraftar kısa sürede büyük bir hayran kitlesine sahip oldu.

İSPANYA'DA GÜNDEM OLDU

Kim olduğu henüz bilinmeyen bu güzel taraftar şimdiden İspanyol basınının en çok konuştuğu isimler arasına girmeyi başardı.

TAKIMA UĞURLU GELDİ

Valencia'nın sahadan 2-0 galibiyetle ayrılmasının ardından pek çok taraftar da bu güzel kadının takıma uğurlu geldiği ve sürekli maçlarda olması gerektiği yönünde görüş bildirdi.

İspanya, Valencia\'lı Güzel Taraftarı Konuşuyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor İspanya, Valencia'lı Güzel Taraftarı Konuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Erciyes: Agzi buyuk anliyan anlar 16 59 Yanıtla
  • zoro: yok be, izmirde sokağa çıksan buna 10 basacak 100 tane hatun görürsün. . . 15 27 Yanıtla
  • €f€: Bunun neresi güzel bre bre...İspanya'da güzel kadın olmadığı için çirkinlerin en güzeli desek daha doğru olur!adriana'dan başkasını tanımam arkadaş...bu sahte,montaj,şişme balon gibi 6 15 Yanıtla
  • Ayten: Çok iğrenç 4 16 Yanıtla
  • Hadi ordan: Silikon lu olduğu beş belli, bu Namussuz ellettirmez bile patlar diye. Herşeyin doğalı güzel. Türk Kadınları bunlara 10 çeker : 18 2 Yanıtla
  • lionel messi: Karşı takım bunu görünce gol atamaz be 6 13 Yanıtla
  • Ali: Birde bizdeki taraftarlara ulan avrupa gözünü seveyim senin 18 1 Yanıtla
  • yücel güden: Ben guzele Güzel demem güzel bana vermedikce ?? 16 1 Yanıtla
  • AKP : Silikon 10 2 Yanıtla
  • nurettin: güzel kadın 5 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.


Advertisement