İşlerin Daha da İyiye Gideceğinden Şüphem Yok" - Son Dakika
Yerel

İşlerin Daha da İyiye Gideceğinden Şüphem Yok"

İşlerin Daha da İyiye Gideceğinden Şüphem Yok"

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanan başkanlık değişimin ardından hiçbir sıkıntı yaşanmayacağını söyledi ve işlerin daha da iyiye gideceğinden şüphe duymadığını kaydetti.

25.02.2015 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yaşanan başkanlık değişimin ardından hiçbir sıkıntı yaşanmayacağını söyledi ve işlerin daha da iyiye gideceğinden şüphe duymadığını kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin milletvekili aday adaylığı için istifa etmesinden sonra başkanlık koltuğuna oturan Mustafa Çelik'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunan 11. Cumhurbaşkanı Gül, nezih bir şekilde devir teslim yapıldığına dikkat çekerek, "Devir teslimi nezih bir şekilde, büyük bir olgunluk içinde yapmış olduğunuz için tebrik ederim. Birçok şehirde bu gibi durumlar kavgalara, dövüşlere, bölünmelere sebep olur. Burada en güzel şekilde değişim gerçekleşti. Burada teşkilatın da payı büyük. Bundan dolayı hepinizi tebrik ederim" dedi.

Kayseri Valisi Orhan Düzgün ve Büyükşehir Belediyesi eski başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki'nin yanısıra AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden'in de yer aldığı ziyarette konuşan 11. Cumhurbaşkanı Gül, Başkan Mustafa Çelik'in bu işi hakkıyla yerine getireceğine duyduğu inancı belirterek, "Burada şimdiye kadar güzel işler yapıldı, bundan sonra da inşallah hep beraber devam ettirirsiniz. Haseki Başkan da artık Ankara'da Kayseri'nin temsilcisi olarak gereken desteği sağlayacak. Dolayısıyla orada da sizin eliniz kolunuz, kulağınız olur, tecrübesini paylaşır. Mustafa Çelik de daha önceki belediye başkanlığı kısa olmuş olsa da daha önceki teşkilat çalışmaları, belediye işleri ve meclis üyeliklerinden dolayı herşeye vakıftır. Şimdi sorumluluğu daha büyük. Büyükşehir demek, kollarını açıp herkesi kucaklamak demek. Çelik Başkan artık Kocasinan ve Melikgazi başta olmak üzere tüm şehir için hizmet üretecek. Melikgazi'de Memduh Başkan tecrübesiyle katkı sağlayacak. Böylece burada işlerin gayet iyi gideceğinden, şehrimizi daha da yaşanabilir, daha büyük cazibe merkezi yapacağınızdan hiç şüphem yok. Hayırlı olsun, Allah mahçup etmesin" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de 11. Cumhurbaşkanı Gül'e kısa bir brifing vererek belediyenin proje ve yatırımları hakkında bilgiler aktardı.

Cumhurbaşkanı Gül ziyarette daha sonra günün anısına şeref defterini imzaladı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İşlerin Daha da İyiye Gideceğinden Şüphem Yok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement