İslam: "Hiçbir Zaman Size Gökteki Yıldızları Vadetmedik" - Son Dakika
Güncel

İslam: "Hiçbir Zaman Size Gökteki Yıldızları Vadetmedik"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Detay-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ın konuşması Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam: - "Hiçbir zaman size gökteki yıldızları vadetmedik.

02.05.2015 01:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Detay-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ın konuşması Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam: - "Hiçbir zaman size gökteki yıldızları vadetmedik. Mümkün olanı, yapılabilecek olanı, reel olanı ama reel olanın en iyisini, düzgününü, karlısını ve memleket menfaatine olanını vadediyoruz" Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, hiçbir zaman halka gökteki yıldızları vadetmediklerini belirterek, "Mümkün olanı, yapılabilecek olanı, reel olanı ama reel olanın en iyisini, düzgününü, karlısını ve memleket menfaatine olanını vadediyoruz" dedi. Erenler ilçesindeki bir otelde esnafla bir araya gelen İslam, AK Parti olarak tabanlarının esnaf ve sanatkarlar olduğunu söyledi.Esnaf ve sanatkarların bütün imkanlardan faydalanması gerektiğini bildiklerini ifade eden İslam, "Bu zümrenin kalkınması, gelişmesi, ticaretini geliştirmesi, büyümesi, birleşmesi, güç birliği içerisinde Türkiye'yi yükseltmesi gerektiğini en az sizler kadar biliyor ve bunun için gayret ediyoruz, bundan emin olabilirsiniz" şeklinde konuştu.İslam, gün geçtikçe daha iyiye gidileceğini vurgulayarak, "Çünkü geçtiğimiz 4 yıl içerisinde 3 seçim geçirdik. Kısa sürede bu kadar seçim yaptığımız ortamda bu işleri çıkarabilmek, gerçekten çok büyük başarı. Onun için önümüzdeki dönem çok daha rahat dönem olacak. Önümüzdeki dönem 4 yıl sadece çalışacağız. İnşallah çok daha verimli, iyi analiz edilmiş, sentezlenmiş çalışmalar yapacağımızı düşünüyoruz" değerlendirmesinde bulundu. "Sözümüz senettir, notere ihtiyacımız yok" diyen İslam, şöyle devam etti: "Hiçbir zaman size gökteki yıldızları vadetmedik. Mümkün olanı, yapılabilecek olanı, reel olanı ama reel olanın en iyisini, düzgününü, karlısını ve memleket menfaatine olanını vadediyoruz. Aksi takdirde gökteki yıldızları vaat edenler, bu vaatlerini yerine getirmeye kalktıkları gün, bir gecede 20 bankanın battığı günlere dönmek mukadderdir. Bir gecede 20 bankanın battığı günlerden dünyanın sayılı bankalarına sahip olan ülkeye geldik."Partisinin Maltepe Mahallesi'ndeki seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştiren İslam, daha sonra AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığınca Kaynarca'da düzenlenen etkinliğe katıldı.

İslam: "Hiçbir Zaman Size Gökteki Yıldızları Vadetmedik"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İslam: 'Hiçbir Zaman Size Gökteki Yıldızları Vadetmedik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement