İslahiye'de Yük Taşımacılığı Yapan Sürücülere Eğitim - Son Dakika
Güncel

İslahiye'de Yük Taşımacılığı Yapan Sürücülere Eğitim

İslahiye Belediyesi ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Gaziantep 7. Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle yük taşımacılığı yapan sürücülerle "Karayolu taşımacılık faaliyetlerinde alınacak tedbirler konulu" eğitim verildi.

03.02.2016 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İslahiye Belediyesi ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Gaziantep 7. Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle yük taşımacılığı yapan sürücülerle "Karayolu taşımacılık faaliyetlerinde alınacak tedbirler konulu" eğitim verildi.

İslahiye Belediyesi Konferans Salonu'nda yapılan toplantıya, Belediye Başkanı Kemal Vural, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Gaziantep 7 Bölge Şube Müdürleri Emrah Dereli, Mehmet Çağlar, İslahiye Ticaret Odası Başkanı Selahattin Türkmen ile çok sayıda sürücü katıldı.

Belediye Başkanı Vural, eğitimin açılışında yaptığı konuşmada, özellikle ön görülen tonajdan fazla yük atarak taşımacılık yapılmasının karayollarının bozulmasına neden olduğunu belirterek, firma sahiplerinden ve sürücülerden bu konuda daha dikkatli olmasını istedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Gaziantep 7 Bölge Şube Müdürü Emrah Dereli ise karayolları taşımacılık faaliyetlerinde alınması gereken kuralları anlatarak sürücülerden gelen soruları cevapladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İslahiye'de Yük Taşımacılığı Yapan Sürücülere Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement