İSKİ Düzce'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

İSKİ Düzce'de İncelemelerde Bulundu

İSKİ Düzce\'de İncelemelerde Bulundu

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürü Dr. Dursun Altay ve beraberindeki teknik heyet Düzce’de incelemelerde bulunduDüzce ve ilçelerinde katı atık su arıtma tesisleri için incelemelerde bulunmaya gelen İSKİ Genel Müdürü Dr. Dursun Atilla Altay ve beraberindeki heyet önce Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’i makamında ziyaret ettiler.

18.06.2015 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürü Dr. Dursun Altay ve beraberindeki teknik heyet Düzce'de incelemelerde bulundu

Düzce ve ilçelerinde katı atık su arıtma tesisleri için incelemelerde bulunmaya gelen İSKİ Genel Müdürü Dr. Dursun Atilla Altay ve beraberindeki heyet önce Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i makamında ziyaret ettiler.

Düzce Melen Su Havzası ve Projesi kapsamında Düzce'de bulunan heyet öncelikle kollektör hatları ve atık su arıtma tesisleri konusunda araştırma yapan heyete Belediye Başkanı Mehmet Keleş Düzce ilinde havza ve projeye ilişkin gelişmeler konusunda bilgi verdi.

Toplantının ardından İSKİ Genel Müdürü Dr. Dursun Atilla Altay ve beraberindeki heyet konu üzerinde saha incelemesine çıktı. Kaynaşlı, Cumayeri ve Gölyaka'da incelemelerde bulunan heyet arıtma tesisi ve ana kolllektör hatlarının yapılacağı yerlerde fizibilite çalışması yaptı. Makamdaki görüşme sırasında Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş İSKİ Genel Müdürü Dr. Dursun Atilla Altay'a bir tablo takdim etti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İSKİ Düzce'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement