Işın Karaca: Beni Umumi Tuvalette Öptü - Son Dakika
Magazin

Işın Karaca: Beni Umumi Tuvalette Öptü

İlker Ayrık'ın sunduğu 'Ben Bilmem Eşim Bilir' programına eşiyle birlikte katılan ünlü sanatçı, "Nasıl tanıştınız?" sorusuna "Beni umumi tuvalette öptü" yanıtını verdi.

31.03.2015 08:53  Güncelleme: 08:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sunuculuğunu İlker Ayrık'ın yaptığı, eğlence dolu yarışma programı 'Ben Bilmem Eşim Bilir Ünlüler'in bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümüne Işın Karaca'nın aşk itirafı damgasını vuracak.

"TUVALETİN ÖNÜNDE..."

Nişanlısı Tuğrul Odabaş'la 20 yıl öncesinde birbirlerini tanıdıklarını söyleyen Karaca, aşklarının nasıl başladığını anlatırken, "20 yıllık kankaydık biz 20 yıl önce de ben ondan çok hoşlanıyordum. İkimizin de düşük olduğu bir dönemde birbirimize çok iyi geldik. Bir anda aşk oldu. Umumi tuvaletin önünde tuttu beni öptü, konu benim için o an kapandı" cümlelerini kurdu.

"ALLAH'INA KADAR KISKANCIM"

Odabaş'ın çok romantik olduğunu belirten Karaca; "Hiç şımartılmadığım kadar şımartıldığım bir ilişki yaşıyorum" diyerek yaşadığı mutluluğu dile getirdi. İlker Ayrık'ın klasik deplasman muhabbetinde ise "Allah'ına kadar kıskancım" yanıtı vererek, ne kadar kıskanç olduğunu da sözlerine ekledi.

Işın Karaca: Beni Umumi Tuvalette Öptü
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Işın Karaca: Beni Umumi Tuvalette Öptü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • mtn: Cinayetler, tecavuzler, kazalar, yolsuzluklar, yoksulluk, işsizlik almis başını gidiyor. . . memleket de elden gidiyor. . . sizi de böyle boş şeylerle oyaliyorlar. . . bugün insanlik icin, vatan millet icin, allah icin ne yapiyoruz???? Metin Yazar 5 5 Yanıtla
  • HACEN: Tualette gömmüş 7 2 Yanıtla
  • Paris'h: Baska yer bulamadinmi manyak 7 0 Yanıtla
  • 0/8:930: Mesleginde cok iyi ve davranislarini da cok begeniyorum oyle digerleri gibide surekli magazinde ozel hayatiyla gundemde olan biriside degil dogal ve tatli bir bayan InsaAllah mutlu olurlar :) 2 3 Yanıtla
  • Zeynettin ay: Ahlaksız insanlar 2 0 Yanıtla

Advertisement