Işılak'tan Çarpıcı 'Polis-Savcı-Hakim' Yorumu - Son Dakika
Güncel

Işılak'tan Çarpıcı 'Polis-Savcı-Hakim' Yorumu

Uğur Işılak, Başbakan'ın memleketi Güneysu'da katıldığı yemekte yaptığı açıklamada "Adam olmadan polis olursan Başbakanı tutuklamaya kalkarsın." dedi.

20.03.2014 10:25  Güncelleme: 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin seçim müziklerini hazırlayan sanatçı Uğur Işılak, Rize Yeni Şehir Stadyumu'nda konser vermeye gitti. Işılak, konser öncesi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın baba ocağı Güneysu'da katıldığı yemekte yaptığı açıklamada, "Adam olmadan polis olursan Başbakanı tutuklamaya kalkarsın." dedi.

Işılak, Konser öncesi AK Parti Güneysu İlçe Başkanlığının davetini kırmayarak katıldığı yemekte Güneysulularla fotoğraf çektirerek yöresel yemeklerin tadını çıkardı.

"BÜTÜN KİRLİ HESAPLARA 12 YILDIR BOYUN EĞMEYEN BİR BAŞBAKAN"

Işılak, Rize'de olmanın bir ayrıcalık olduğunu belirterek, "Rize'de olmanın heyecanını taşıyoruz. Rize 81 vilayet arasında en önemli il bizim için çünkü şu an bütün gözlerin üzerinde olduğu, sinsi hesapların olduğu bir dönemde yaşıyoruz. Bütün bu kirli hesaplara 12 yıldan bu yana boyun eğmeyen, dik duran bir Başbakan var. O da Rizeli. Bu sizin için ne mutluluk verici ki, böyle bir lideri bu topraklardan sadece Türkiye'ye değil, bütün dünya Müslümanlarına yüz akı olarak çıkarmış oldunuz. 'Maşallah' diyorum. Başbakanımız ile 20 yıldır tanışıyorum. Yaptığımız çalışmalarla da aynı yolda yürümeye gayret ediyorum" diye konuştu.

"ADAM OLMADAN POLİS OLURSAN, BAŞBAKAN'I TUTUKLAMAYA KALKARSIN"

Anadolu'da 5-6 yaşında çocuklara ne olacakları sorulduğunda 'polis' cevabını verdiklerini ifade eden Işılak "Bir filmde gördüyse, 'Savcı olacağım' der. Hakimin iyi bir rol kestiğini gördüyse hakim olacağını söyler. Herkes bir şey der. Herkes bir şey olmak ister. Biz veliler de bir şeyi ihmal ettik herhalde. Önce adam olmak gerekli çünkü adam olmadan polis olursan, Allah korusun adam olmadan polis olursan, Başbakanı tutuklamaya kalkarsın.

"ADAM OLMADAN SAVCI OLURSAN SİNSİ HESAPLAR İÇİNDE OLURSUN"

Adam olmadan savcı olursan, sinsi hesapların içinde olursun. Adam olmadan hakim olursan birilerinin adına karar veren olursun. Onun için bu mesleklerden evvel adam olmak önemlidir" ifadelerini kullandı.

YAZDIĞI SON ŞİİRİ DE PAYLAŞTI

Işılak, yazdığı son şiirini de paylaşarak, "İşte buna ilişkin yazdığım bir şiir var; Ne hakim ne savcı ne de doktor ol, hedefe yürüyen adam ol yeter. Çıksa da önüne bin bir türlü yol, hedefe yürüyen adamım yeter" sözleriyle okudu.

Işılak\'tan Çarpıcı \'Polis-Savcı-Hakim\' Yorumu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Işılak'tan Çarpıcı 'Polis-Savcı-Hakim' Yorumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (48)

  • hakan: sen nasıl bir yalakasın emin ol çeverendeki insalar bile seni sevmiyor yakında biliyorum arkanda ensturman çalanlar bile sanat hırsızı en önce sen adam ol insanların eserlerini izin almadan kullanma 72 32 Yanıtla
  • Taner: Sende adam oldun ya başımıza..Daha doğrusu senide adam yerine koydurdular ya yazıklar olsun.. 58 33 Yanıtla
  • Abbas: Adam olmadan, sanata soyunursan işte böyle dünün başka, bugünün başka, yarının kapkaranlık olur. Hedefe koyduğun şey rüşvet, haramsa ben adam olmak istemem. Maneviyat bu kadar mı basit? İki süslü kelime al sana uğur ışıldak. 40 13 Yanıtla Abbas: Kırmızı butonu tıklayan arkadaşlar. Bu adam dün dediğini bugün inkar etmiyor mu? Rüşvet, haram manen de elin tersiyle itilmesi gerekmez mi? Söylenenleri neyi hoşunuza gitmedi? Söyleyin ona da açıklık getireyim. 0 0 Abbas: soyismini düzeltiyorum. Işılak... 0 0
  • hüseyin: lan tam meşul olmadan yalaka olmuşsun ama bukafayla bir b....k olamazsin anlayanaaa 43 8 Yanıtla
  • BİLİR-KİŞİ: adam gibi adamsın uğur, bravo. 12 38 Yanıtla
  • krall...: sen adam mısın?sanatçı dediğin sanatını icra eder siyasete karışmaz,sandığa gider sessizce oyunu verir işine bakar 40 9 Yanıtla
  • Tolga SIVACI: Zamanında yani 1990 lı yıllarda bizim ocak ın düzenlemiş oluduğu bir gecede Mustafa YILDIZDOĞAN bu kasetler Uğur IŞILAK'ın kasetleri alın satın dediğinde, binbir zahmetle ve heevesle satış yapıp kuruşu kuruşuna parasını vermiştik, TABİİ O ZAMAN BİLEMEZDİK UĞUR'UN KENDİSİNİDE SATILIĞA ÇIKARACAĞINI, O öğrenci halimizle biz de harçlığımızı verip bir kaset almıştık, keşke o zaman kendisinin SATILIK olduğunu, ederini söyleseydi o yüreğimizle içimizde para toplar bu kadar alçalmadan haraç-mezat satın alırdık. Devletin savcısına polisine kirli ağzını bulaştırma Uğur Abi EDERİN nedir ? Allah kerim bu günlerde geçecek elbet 30 15 Yanıtla
  • türkiyem: ışılak seni severek dinliyordum ama bundan sonra sesini bile duymak istemiyorum akpnin yanında yer almamlıydın sen mhplisin 35 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement