IŞİD, YPG'nin Mühimmat Depolarını Patlattı - Son Dakika
Güncel

IŞİD, YPG'nin Mühimmat Depolarını Patlattı

Kobani'de IŞİD ile YPG arasında bugüne kadarki en büyük çatışma yaşandı. IŞİD, YPG'nin mühimmat depolarını patlattı.

20.10.2014 20:30  Güncelleme: 20:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye'nin Türkiye sınırında bulunan Kobani kentinde IŞİD ile YPG arasında bugüne kadarki en büyük çatışma yaşandı. Irak Şam İslam Devleti, YPG'nin mühimmat depolarını patlattı.

TÜRKİYE'DEN DUYULDU

Kobani'de IŞİD ile YPG arasında yaşanan çatışmalar bu akşam saatlerinde arttı. Karşılıklı yaşanan çatışmada silah sesleri Suruç'tan duyuldu.

ÇOK BÜYÜK PATLAMA

YPG'ye ait mühimmat deposu olduğu söylenen bölgede yaşanan küçük çaplı bir patlamanın ardından çok büyük bir patlama oldu.

MÜHİMMAT DEPOSUNA SALDIRI

Yaşanan patlamada gökyüzüne doğru Duman ve ateş yükselirken, mühimmat deposunun bulunduğu yere yaklaşık 50 metre mesafede büyük bir patlama daha yaşandı.

ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Mühimmat deposu olduğu iddia edilen yere IŞİD militanları tarafından intihar saldırısı düzenlendiği iddia edildi. Yaşanan çatışmada çok sayıda can kaybı olduğu ve yaralılar olduğu belirtildi.




IŞİD, YPG\'nin Mühimmat Depolarını Patlattı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel IŞİD, YPG'nin Mühimmat Depolarını Patlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (56)

  • malatya: çok güzel bir patlama oldu ışid resmen pkknın içinde patlattı üzerlerine oturamazlar artık 55 14 Yanıtla adnan: ulan ypg suruc dingili insan öldüğünde tabiki üzülürüz pkk insanmı fare leşine daha çok üzülürüm 0 0
  • elazığ: ışid deki kürtler gerçek kürttür pkk dakiler ermeni köpek karışımı zerdüştlerdir yürekli olanlar ışidde etekli korkaklarda pkkda bukadar basit bunların ağlayıp yardım istemelerinin nedenide budur 40 10 Yanıtla elazığ: ispatlayayım ozaman 1 namazla dalga geçen imam kod adlı teröristler 2 apo sıçanının leninin yolundan gitmesi görüşlerinin aynı olması dogal olarak katılanlarda aynı 3 esnafı yağmalayıp hırsızlık yapmaları herkesin üzerinde hakkı olan devlet mallarına zarar verilmesi 4 insan kaçırıp sivil insanları öldürmesi 5 geberen pkklıların bazılarının boynundan haç çıkması 6 insanları yalanla isyana kışkırtması huzuru bozması yeterlimi 0 0
  • 1453 kartalları: DÜNYA BİR OLDU BAHANELERİDE VAR ARTIK VUR IŞİD VUR AMERIKANIN KUCAGINA OTURMUŞ HAİNLERİ VUR 21 27 Yanıtla
  • The Gundi: Gun gelir Konstantinapolis ede namlular doner. Ozaman kardesligi cok ararsiniz. 27 20 Yanıtla
  • seher: Sevincden harin sonunu okuyamadimmmmm. Cok guzel bir haber.isidin allah yar ve yardimcisi olsun 17 26 Yanıtla
  • seher: Sevincden harin sonunu okuyamadimmmmm. Cok guzel bir haber.isidin allah yar ve yardimcisi olsun 19 23 Yanıtla Fedai: Ne ayaksın sen anlamadım Biraz mala benziyorsun galiba 0 0 Fedai: Ne ayaksın sen anlamadım Biraz mala benziyorsun galiba 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Tepebaşı Belediyesi Ramazan Ayında İftar Etkinliklerine Devam Ediyor
    13:31 Tepebaşı Belediyesi Ramazan Ayında İftar Etkinliklerine Devam Ediyor

    Tepebaşı Belediyesi'nin her yıl Ramazan ayında farklı mahallelerde düzenlediği iftar etkinliği, Tunalı ve Yaşamkent Mahalleleri'nde devam etti. İki farklı mahallede kurulan iftar sofrasına 8 bin kişi oturdu.

  • CHP Milletvekili Devlet Olanaklarıyla Seçim Kampanyasını Eleştirdi
    13:31 CHP Milletvekili Devlet Olanaklarıyla Seçim Kampanyasını Eleştirdi

    CHP Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı, iktidarın devlet olanaklarıyla seçim kampanyası yürütmesini eleştirdi. Halıcı, bakanların görevlerini yapmak yerine AKP ve MHP adaylarına oy istediklerini belirtti.

  • Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz Çandarlı'da Yurttaşlarla Buluştu
    13:31 Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz Çandarlı'da Yurttaşlarla Buluştu

    Dikili Belediye Başkanı ve CHP Adayı Adil Kırgöz, Çandarlı'da düzenlediği açık hava toplantısında yurttaşlarla buluştu. Yoğun katılımın olduğu buluşmada, Çandarlı'da tarihi bir güne tanıklık ettiklerini söyleyen Başkan Kırgöz, 5 yıllık görev süresince Çandarlı'da önemli hizmetler sunduklarını belirterek, 'Yeni dönem Çandarlımızın dönemi olacak' dedi.

  • Avcılar E-5'te Kaza: Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Sürücü Başka Araça Çarptı
    13:29 Avcılar E-5'te Kaza: Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Sürücü Başka Araça Çarptı

    Avcılar E-5'te bir sürücü, önündeki aracın ani fren yapmasıyla direksiyon hakimiyetini kaybederek sağ şeritte bulunan araca arkadan çarptı. Kaza anı kask kamerasına saniye saniye yansıdı. Maddi hasarın meydana geldiği kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

  • İncirliova'da kız çocuğunu taciz eden şahıs linç edildi
    13:29 İncirliova'da kız çocuğunu taciz eden şahıs linç edildi

    Aydın'ın İncirliova ilçesinde bir kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen şahıs, mahalle sakinleri tarafından öldüresiye dövüldü. Olayı gören vatandaşlar ise alkışladı. Güvenlik güçleri soruşturma başlattı.

  • Karaman Belediyesi Yeni Hayvan Pazarını Hizmete Açtı
    13:29 Karaman Belediyesi Yeni Hayvan Pazarını Hizmete Açtı

    Karaman Belediyesi tarafından yapılan yeni hayvan pazarı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Tam kapasiteli ve modern tesis, hayvan yetiştiricilerine hizmet verecek.

  • Hasankeyf Özel İdare binasının yer tespit çalışmaları tamamlandı
    13:27 Hasankeyf Özel İdare binasının yer tespit çalışmaları tamamlandı

    Batman'ın Hasankeyf ilçesinde ihalesi yapılan Hasankeyf Özel İdare binasının yer tespit çalışmaları tamamlandı. Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp'in destekleriyle ihalesi yapılan binanın en kısa sürede yapımına başlanacak. İlçeye kazandırılacak binanın yapımında emeği geçen herkese teşekkür edildi.

  • Kırklareli, Süt ve Süt Ürünleri İhracatını Artırıyor
    13:27 Kırklareli, Süt ve Süt Ürünleri İhracatını Artırıyor

    Kırklareli, Türkiye'nin önemli süt üretim merkezlerinden biri olarak süt ve süt ürünleri ihracatını artırma hedefine doğru ilerliyor. AB standartlarında üretilen yıllık ortalama 350 bin ton süt, 10 bin tonu işlenerek AB ve Orta Doğu ülkelerine ihraç ediliyor. Kırklareli'nin süt, peynir, yoğurt ve içecek üretimi Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri gibi birçok ülkeden ilgi görüyor. İl Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Karaca, ihracatın artması için çalıştıklarını ve önümüzdeki yıllarda pazar paylarının daha da artacağını belirtti. Ayrıca, hastalıktan ari olan işletmelere yapılan desteklerle ari işletme sayısının artırıldığı ve süt üretiminin desteklendiği ifade edildi.


Advertisement