IŞİD Militanlarından Sınırda Bayrak Şovu - Son Dakika
Güncel

IŞİD Militanlarından Sınırda Bayrak Şovu

Sınır köylerinde ilerleyişini sürdüren IŞİD militanları, Türkiye sınırına komşu Kusik, Comali ve Kortık köylerinde kendilerini izleyen gazetecilere şov yaptılar.

22.09.2014 09:22  Güncelleme: 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye'nin sınır köylerinde ilerleyişini sürdüren Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) militanları, ele geçirdiği bir köyde bayrak şovu yaptı.

DÜRBÜNLE TÜRKİYE TARAFI GÖZETLENİYOR

Türkiye sınırına komşu Kusik, Comali ve Kortık köylerini de ele geçiren IŞİD militanları, kendilerini izleyen gazetecilere bayrak şovu yaptı. Ağır silahlı araçlarla köyde bulunan IŞİD mensupları, dürbünle Türkiye tarafını gözetliyor. Gazetecilerin çekim yaptığını fark eden IŞİD militanları, bayrak açarak dalgalandırdı.

TOP ATIŞLARI DÜZENLENDİ

Bir süre sonra ise köyden aralıklarla 3 el top atışı düzenlendi. Atışların ardından tankların hedef aldığı boş bir araziden duman kalktı.

IŞİD Militanlarından Sınırda Bayrak Şovu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel IŞİD Militanlarından Sınırda Bayrak Şovu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (77)

  • ypg: vala anldğmz kadaryla görmek istdklrnzi yazıyorsnz çoğu gereksz beyn yoksunu olanlarda inanp sevnyr benm ordn yerel ve sağlm kaynaklardn aldğm bilglri söylym işid doğu batı ve güneydn saldrdı yakn çatşmaya girmktn kaçnp uzaktn top ve füzelr atyrlar ypg bu yüzdn 100 Yakn köyde sivlleri tahlye etti yani ele geçirlen pek bir yer yok doğu cephsndn saldrlar kırılmş durumda güny ve batdansa devm edyr ama ypg dün gece serekaniyde karşı saldrya geçti telabyda doğru ilerlme kaydeti yardma gelen takvye güçlrde pusuya düşürldü ve nerdyse tamamı öldürüldü ayrca şuana kadar öldürülen işidlı saysı tespt edilebilen kesin sayı 470 11 116 Yanıtla şervan: YPG DİYE YAZAN PROVAKATÖR, EY FAŞİST EMPERYALİSTİ ABD'NİN VE SİYONİZÖİN TETİKÇİSİ. . SEN ERKEK OLSAYDIN, SEN GİT ŞEYTANPEREST PKK VE PYD'NE YARDIM ET, KLAVYE BAŞINA NE İŞİN VAR? BİZ MÜSLÜMANLAR İBLİSE VE ABD'YE TAPAN PKK İÇİN DEĞİL, SADECE ALLAH İÇİN SAVAŞIRIZ. SENİNKİ BU DÜNYADA VE ÖTEKİ DÜNYADA DA ALÇAKLIK VE ŞEREFSİZLİK, BİZİMKİ İSE HER İKİ DÜNYADA BAŞIMIZ DİK OLACAK BİR YOLDUR! BİRDE AZ SÖYLEMİŞSİN, ÖLEN IŞİD SAYISI 18 BİN. AT-SALLA NASIL OLSA BEDAVA YA. . . 0 0
  • PKK REKLAMCISI: KÜRTLER ŞU AN BÜTÜN DÜNYAYLA SAVAŞIYOR. . AMA YİNEDE KÜRT TOPRAKLARINI ALAMAYACAKLAR ALAMAZLAR. . . . KÜRTLER ÖYLE ARAP VE TÜRKLER GİBİ KORKAK DEĞİLLER. . . IŞİDDE KÜRDÜN NE DEMEK OLDUĞUNU İYİ BİLDİĞİNDEN TÜM GÜCÜNÜ ORAYA KAYDIRIYOR. . . ELİ SİLAH TUTAN NAMUSU ŞEREFİ OLAN HER KÜRT CEPHEYE KOŞMALIDIR. . . BU BİR KÜRT DÜNYA SAVAŞIDIR. . . 18 88 Yanıtla salih: :))ne komiksiniz oğlum, siz böyle devam edin kelleniz gövdenizden ayrılınca anlayacaksınız ucuz kahramanlık yaptığınızı, boşaltılan köymüş, Siz anca kalleşlik yapar askere pusu atarsınız, savaş cesurların işidir korkakların değil 0 0 PKK REKLAMCISI: ÖKÜZ GÖRMEK İSTEMİYORSUNUZ. . FÜZELERLE KÜRT KÖYLERİNE UZAKTAN SALDIRIYORLAR. . PKK BİLEREK KÖYLERİ BOŞALTTI. . IŞİD BİR KÖYÜ BİLE ALAMAZ. . HEM HALKIMIZ TÜRKİYEYE DEĞİL KUZEY KÜRDİSTANDAKİ AKRABALARINA SIĞINDI. . . 0 0
  • kekowa: İstesek 2 günde YPG yi bitiririzDiyen guruplar şuan YPG saflarındaÖSO ve İSLAMİ CEBHE. Onlar bile anladi kurtuluşunYPG DE OLDUĞUNU 17 88 Yanıtla MURAT BİLEN: kurtuluş islamdadır ey salak adam!PKK ile PYD fAŞİST İŞGALCİ siyonizm ve EMPERYALİZMİN KİRALIK KÖPEKLERİ OLMUŞ. . BİRDE SEN KALKMIŞ KENDİNİ SATMIŞ BU ALÇAKLARLA ÖVÜNÜYOR. 0 0
  • kekowa: Kobane düşmeyecek. Boşuna heveslenmleyin 12 58 Yanıtla ypg: axaiğwaz sende namus şeref olsaydı şimdi savaşta olurdun klavye kahremanı asıl pkk türkiyeyle iranda ypj suriyede ypg savaşıyor kürtlerr dünyayla savaşıyor ya senin gibi mallar ne yapıyor 0 0 azaîxwaz: Kobané sanki senin korkak pisliklerin PKK ikle PYD savunuyormuş öyle mi? Abd, Esed, Irak ve 14 devlet birlikte saldırıyor. Eğer sadece PKK/PYD IŞİD olsaydı, vala seni terör yuvan olan Kandili de 1 günde alırdı. Sizler iblisin ve gavurun askerleri olmuşsunuz. Birde utanmadan ve sıkılmadan hava atıyor. Sen önce şerefine ve imanına sahip çık, sonra konuş 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Enerji Bakanı Bayraktar, yeni doğal gaz rezervi umuduyla kuyu kazmaya başladıklarını açıkladı
    20:29 Enerji Bakanı Bayraktar, yeni doğal gaz rezervi umuduyla kuyu kazmaya başladıklarını açıkladı

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak programı kapsamında yaptığı ziyaretlerde, doğal gaz arama çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bayraktar, Sakarya gaz sahasında günlük gaz üretimini artırmak için yeni bir kuyu kazmaya başladıklarını ve birkaç hafta içinde yeni bir keşif ve ilave bir rezerv beklentilerinin bulunduğunu belirtti. Ayrıca, Türkiye'nin enerjide dışa bağımlılığını azaltmak adına yenilenebilir enerji yatırımlarının önemine vurgu yaptı.

  • Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı
    20:26 Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı

    Banu Parlak, borçlu olduğu bir dosyayla ilgili gittiği Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı. Adliyeyi birbirine kattan Parlak, savcı tarafından ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Banu Parlak'ın köpeği, komşusunun köpeğini parçalayarak öldürmüştü.

  • Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, koruyucu ailelerle iftarda buluştu
    20:25 Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, koruyucu ailelerle iftarda buluştu

    Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce düzenlenen iftarda koruyucu ailelerle bir araya geldi. Programda konuşan Vali Köşger, Adana'nın koruyucu aile sıralamasında 4. olduğunu belirterek, çocuklara sahip çıkmanın önemini vurguladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkilileri de programa katıldı.

  • Türk Kızılay Genel Başkanı Hatay'da depremzedelerle iftarda buluştu
    20:23 Türk Kızılay Genel Başkanı Hatay'da depremzedelerle iftarda buluştu

    Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, Hatay'da düzenlenen iftar programında depremzedelerle bir araya geldi. Yılmaz, çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker dağıttı. Konuşmasında, depremzedelere desteklerinin devam edeceğini belirten Yılmaz, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu vurguladı.

  • Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor
    20:23 Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor

    Trabzon'un Maçka, Çarşıbaşı ve Akçaabat ilçelerinde aile sağlığı merkezleri ile 112 acil sağlık hizmet binalarının inşası devam ediyor. Maçka ilçesindeki inşaatın 15 Nisan'da tamamlanması planlanırken, Akçaabat ilçesindeki iki aile sağlığı merkezi ve acil sağlık hizmetleri binasının tamamlanmasıyla kısa sürede hizmete başlayacağı belirtildi. Çarşıbaşı ilçesinde ise Yavuz Aile Sağlığı Merkezi binasının tamamlanma tarihi 26 Nisan olarak açıklandı.


Advertisement