10 IŞİD Militanınınn Tacizine Uğrayan 9 Yaşındaki Kız Hamile Çıktı - Son Dakika
Güncel

10 IŞİD Militanınınn Tacizine Uğrayan 9 Yaşındaki Kız Hamile Çıktı

IŞİD'in serbest bıraktığı 9 yaşındaki Ezidi kız çocuğunun hamile olduğu açıklandı. Yetkililer, küçük kızın doğum esnasında hayatını kaybedebileceğini söyledi.

26.11.2015 11:37  Güncelleme: 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

IŞİD'İn bugün serbest bıraktığı 216 Ezidi'nin arasında bulunan 9 yaşındaki kız çocuğunun hamile olduğu açıklandı. Sağlık görevlileri, kız çocuğunun sezeryanla doğum yapması halinde bile hayati tehlikeyle karşı karşıya kalacağını belirtti.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

10 IŞİD militanının cinsel istismarına uğramasının ardından hamile kalan 9 yaşındaki kız çocuğunun, doğum sırasında hayatının tehlike altında olacağı bildirildi. Yardım görevlileri tarafından gözlem altında tutulan ve Almanya'ya götürülen kız çocuğunun fiziksel ve mental olarak travmatize olduğunu aktarsn Kanadalı bir yardım görevlisi, "Bu kız çocuğu çok çok küçük, sezaryan dahi olsa doğumu gerçekleştirmesi çok tehlikeli" dedi.

ÇOK KÖTÜ BULUNMUŞ

Kız çocuğunu bulduğu sırada durumunun çok kötü olduğunu söyleyen yardım görevlisi, 9 yaşındaki çocuğun IŞİD'in ön saflarda savaşan militanlarına ve intihar bombacılarına "armağan" olarak sunulan çocuklardan biri olduğunu söyledi.

EZİDİ REHİNELER SERBEST BIRAKILDI

IŞİD, bugün 216 Ezidi'yi serbest bırakmış, örgütün bu hamlesi artan hava saldırılarına bağlanmıştı. Ancak Kanadalı yardım görevlisi, IŞİD'in bu hamlesinin nedenini "toplumu utandırmak" olarak yorumladı. 40'ı çocuk olan ve serbest bırakılan esir kadın ve kız çocuklarının tümünde cinsel istismar bulgularına rastlandı.

Örgüt rehineleri, Bağdat'a 290 km uzaklıktaki bir bölgede serbest bırakmıştı. Serbest bırakılan rehineler, otobüslere bindirildiklerinde IŞİD tarafından infaz edileceklerini sandıklarını belirtti.

10 IŞİD Militanınınn Tacizine Uğrayan 9 Yaşındaki Kız Hamile Çıktı

Son Dakika Güncel 10 IŞİD Militanınınn Tacizine Uğrayan 9 Yaşındaki Kız Hamile Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (75)

  • tolga: yalanin daniskasi.yaptiklari yanlis bile olsa adamlar oraya cihat icin gitmisler hepsi allahtan korkan insanlardir.isit hakkinda nasil bir karalama kanpanyasi var olmasinin sebebi turkiyemde cok buyuk bir potansiyel var bizlerin gitmemesi icin cok yogun caba harciyorlar.adamlarin tek derdi islam birligi .her dogum sancili olur bunu unutmayin 5 91 Yanıtla alp: yalan oldunu nerden biliyosun musluman insan dini ne olursa olsun yezidi bile olsa karsisindaki kadina kotu gozle bakarmi anlamiyorum bide islami savunuyolar sirf bunlar yuzunden gercek muslumanlara kotu bakiyorlar 15 1
  • meral: Bu pislikler müslüman değil bunlara hayran olupta gidenlerde beyinsiz Allah bunların tez zamanda belasını versin iğrenç mahluklar 83 3 Yanıtla
  • Reyhanlı : Yezid'i değil mı ? Mğslğmanlardan nefret ediyorlar sizde bunlara acıyorsunuz değişik 1 68 Yanıtla Deniz: Allah sizin belanızı versin insanlık düşmanı alçaklar. 19 0
  • OZAN: BEN ARTIK MÜSLÜMANN FALAN DEĞİLİM !! 31 27 Yanıtla Ülkü: Zaten müslüman değilsindir.. aynı işit gibi daeş gibi.. yoksa sen bunları müslüman mı sanıyordun.. 5 4 bunlar musluman degil: İsid içinde yabancı savascilar dolu avrupalı batılı amerikalı savaşçılar. Yanı müslüman bir orgut degil 4 2
  • abdullah: yalan haber inanmayın bu çakallara 1 56 Yanıtla kit: Ne yalani asil yalancilik zihniyetinizde var. 7 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, Belediye Başkanı İhsan Öznay'ı ziyaret etti
    15:59 Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, Belediye Başkanı İhsan Öznay'ı ziyaret etti

    Malatya'da Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, Belediye Başkanı İhsan Öznay'ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Aksoy, ziyarette İlçe Belediye Başkanlığına seçilen Özbay'a görevinde başarılar diledi. Özbay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçesin kentsel, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacak her projeyi desteklemeye çalışacaklarını kaydetti. Özbay, hayırlı olsun temennisinde bulunan Aksoy'a teşekkür etti.

  • Elazığ'da Huzurlu Sokaklar İçin Asayiş ve Narkotik Uygulaması
    15:59 Elazığ'da Huzurlu Sokaklar İçin Asayiş ve Narkotik Uygulaması

    Elazığ'da İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen asayiş ve narkotik uygulamasında 3 bin 692 kişi ve 1377 araç sorgulandı, 33 şüpheli yakalandı.

  • Osmaneli'de Yeni Muhtarlar İle Toplantı Düzenlendi
    15:58 Osmaneli'de Yeni Muhtarlar İle Toplantı Düzenlendi

    Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde görevlerine seçilerek işbaşı yapan mahalle ve köy muhtarlarının katılımıyla toplantı düzenlendi. Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, toplantıda yaptığı konuşmada, yeni muhtarları tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. Osmaneli Belediye Başkanı Bekir Torun ise muhtarların önemine vurgu yaparak, hizmetlerin daha nitelikli olması için muhtarlarla işbirliği içinde çalışacaklarını belirtti.

  • Kayseri'de Fırtına Uyarısı
    15:55 Kayseri'de Fırtına Uyarısı

    Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Kayseri'de bu gece ve yarın fırtınanın etkili olması bekleniyor. Rüzgarın güney ve güneybatı yönlerinden fırtına şeklinde esmesi ve yer yer kuvvetli fırtına oluşması bekleniyor. Halkın olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

  • Bahar ayında Ağrı Dağı'na çıkan dağcıların yüzü buz tuttu
    15:54 Bahar ayında Ağrı Dağı'na çıkan dağcıların yüzü buz tuttu

    Birçok farklı ülkeden gelen yabancı turistler, bahar ayında kar, sis ve fırtınaya rağmen Ağrı Dağı'na tırmandı. Zirvede etkili olan dondurucu soğukta dağcılar zor anlar yaşadı, kaş ve kirpikleri tamamen buz tuttu.

  • Afyonkarahisar'da Kişisel Verileri Ele Geçirmek Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı
    15:54 Afyonkarahisar'da Kişisel Verileri Ele Geçirmek Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı

    Afyonkarahisar'da kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek veya yaymak suçundan 4 yıl 9 ay hapis cezası bulunan bir şahıs jandarma tarafından yakalandı. Aranan şahıs, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonla yakalanarak tutuklandı ve ceza infaz kurumuna teslim edildi.

  • Kastamonu'da ahşap ev yangını
    15:54 Kastamonu'da ahşap ev yangını

    Kastamonu'nun Doğanyurt ilçesine bağlı Denizgörülen köyünde Hikmet Yılmaz'a ait ahşap evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çevredeki evlere sıçramadan söndürüldü. Ancak yangın sonucunda Yılmaz'a ait ev kullanılamaz hale geldi.

  • İzmir'de 27 düzensiz göçmen yakalandı, göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı
    15:53 İzmir'de 27 düzensiz göçmen yakalandı, göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı

    Manisa İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, yasa dışı geçiş düzenledikleri belirlenen M.O. ve H.O'yu takibe aldı. Şüphelilerin, düzensiz göçmenleri deniz yoluyla yurt dışına geçirecekleri bilgisi üzerine harekete geçen ekipler, bir aracı İzmir'in Urla ilçesine bağlı Balıklıova Mahallesi yakınlarında durdurdu. Araçtaki 27 düzensiz göçmen yakalandı, 2 şüpheli gözaltına alındı. Düzensiz göçmenler işlemlerinin ardından sınır dışı edilirken, şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.


Advertisement