Işid Bahanesiyle İzinsiz Gösteriler - Son Dakika
Yerel

Işid Bahanesiyle İzinsiz Gösteriler

Işid Bahanesiyle İzinsiz Gösteriler

Siirt'teki izinsiz gösterilerde yağmalandıktan sonra yakılan Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu, geçici olarak Aile Destek Merkezi'nde (ADEM) hizmet verecek.

20.10.2014 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'teki izinsiz gösterilerde yağmalandıktan sonra yakılan Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu, geçici olarak Aile Destek Merkezi'nde (ADEM) hizmet verecek.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Saraç Batur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilde IŞİD bahanesiyle gerçekleştirilen izinsiz gösterilerde ateşe verilen merkezin kullanılamaz hale getirildiğini anımsattı.

Merkezin 3 kez kundaklandığını hatırlatan Batur, açılan kursların geçici olarak Kooperatif Mahallesindeki ADEM'de verileceğini bildiren Batur, şunları kaydetti:

"Büyük bir çoğunluğu yanan arşivimizin üçte birini kurtarmış durumdayız. Siirt Valiliğimizin ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün destekleriyle geçici olarak yeni yerimize taşındık. Bundan sonra açık lise ve açık ortaokul bölümümüz ile kurs merkezimiz olarak burada faaliyet gösteriyoruz. Halkımıza hizmetlerimizi bundan sonra burada sunacağız."

Şu ana kadar 25 kurs açtıklarını anımsatan Batur, yeni kurs başvuruların başladığını ifade ederek, kurs açmak isteyen eğitimcilerin merkeze başvurmalarını istedi. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Işid Bahanesiyle İzinsiz Gösteriler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement